nlc.hu
Horoszkóp
Ezeknek a csillagjegyeknek a legjobb a humorérzékük

Ezeknek a csillagjegyeknek a legjobb a humorérzékük

A humorérzék az egyik legvonzóbb tulajdonság, és néhány csillagjegy kiemelkedik mindebben.

Ikrek

Az Ikrek híres arról, hogy gyors észjárású és rugalmas, ami a humorérzékében is megmutatkozik. Azonnal reagál minden helyzetre egy szellemes megjegyzéssel vagy viccel. Szereti a szójátékokat, és képes akár a legváratlanabb dolgokból is humort kovácsolni. Társaságban mindig ő az, aki feldobja a hangulatot, és könnyen képes szórakoztatni másokat.

Ezeknek a csillagjegyeknek a legjobb a humorérzékük

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

A Nyilas optimista életszemlélete és kalandvágyó személyisége miatt természetesen jön belőle a humor. Nem fél viccelni saját magával vagy másokkal, kiemelten nyitotta helyzetkomikumra. A Nyilas humora gyakran őszinte és egyenes, néha kissé szarkasztikus is, de mindig a jókedv áll a középpontjában. Szereti a vidám társaságot, és gyakran ő a társaság lelke, mert képes mindenkit nevetésre bírni.

Oroszlán

Az Oroszlán természetes színpadias jellege miatt kiváló humorista. Szeret a középpontban lenni, és humorával könnyen felhívja magára a figyelmet. Gyakran mesél vicces történeteket, amelyekhez nem csak a szavakkal, hanem kifejező gesztusokkal és mimikával is hozzátesz. Az Oroszlán humora általában pozitív és nagyvonalú, és mindig arra törekszik, hogy másoknak is jó kedve legyen a környezetében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top