nlc.hu
Horoszkóp
A Vénusz a Nyilas jegyébe lép

A Vénusz a Nyilas jegyébe lép, új energiák nyílnak meg

Október 17-én vált jegyet a Vénusz, mutatjuk mi mindent hoz.

Nyitottság

Csütörtökön, amikor a Vénusz belép a Nyilas jegyébe, új, pozitív energiák nyílnak meg, különösen a kapcsolatok és a személyes szabadság terén. A Nyilas természetéből fakadóan kalandvágyó, optimista és nyitott, így a Vénusz ezen időszakban a kapcsolatokban a felfedezés, a szabadság és az új tapasztalatok iránti vágyat hozza előtérbe. Ez kedvező időszak azoknak, akik nyitottak új ismeretségekre, vagy szeretnék mélyíteni meglévő kapcsolataikat valamilyen izgalmas közös élménnyel.

A Vénusz a Nyilas jegyébe lép, új energiák nyílnak meg

(Fotó: Getty Images)

Közös kalandok

A Nyilas Vénusz hatására a romantikus kapcsolatok kevésbé lesznek kötöttek, és inkább a szellemi kapcsolódás, valamint a közös kalandok kerülnek előtérbe. Most érdemes nyitottnak lenni az új lehetőségekre, legyen szó utazásról, új emberek megismeréséről, vagy akár arról, hogy egy meglévő kapcsolatot frissebb, izgalmasabb irányba tereljünk. Ez az időszak arra ösztönözhet, hogy ne féljünk új területekre merészkedni a szívünkben.

Fellendülő bőség

A Vénusz Nyilasban járása alatt a pénzügyek is fellendülhetnek, különösen, ha valaki mer kockáztatni vagy befektetni a jövőbeli növekedés érdekében. A Nyilas szereti a bőséget és a terjeszkedést, így most azoknak kedvez a szerencse, akik merészek és optimisták a pénzügyi döntéseikben is. Ez az időszak könnyedebb, pozitívabb energiákat hoz, ahol a szabadság és az életöröm kerül középpontba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top