Ezek a csillagjegyek gyakran szerepet játszanak

nlc | 2024. Október 18.
Őket nem könnyű valóban megismerni, általában szerepet játszanak.

Ikrek

Az Ikrek természetüknél fogva hajlamos a szerepjátékra, hiszen kétarcú jegyével könnyen alkalmazkodik a különböző helyzetekhez. Képesek arra, hogy szituációtól függően változtassa személyisége bizonyos aspektusait, így remek kommunikátor és társasági ember. Valójában azonban nehéz róla eldönteni, milyen is ő igazából.

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérleg is gyakran úgy érzi, hogy szerepet kell játszania, főként azért, hogy harmóniát és békét teremtsen maga körül. Mivel számára fontos, hogy elkerülje a konfliktusokat, sokszor inkább alkalmazkodik, mintsem kifejezze a valódi véleményt. A Mérleg hajlamos arra, hogy megpróbálja mindenki kedvét keresni, ami miatt néha olyan szerepet vállal, amely nem azonos a valódi énjével.

Halak

A Halak jegy szülötte rendkívül érzékeny és empatikus, így könnyen felveszi mások érzelmeit, ami miatt néha elveszíti saját határait. A Halak hajlamos arra, hogy mások elvárásaihoz igazodjon, és a béke érdekében néha olyan szerepet játsszon, amely nem tükrözi valódi énjét. Ez a képessége kiváló lehet művészi kifejezésre, de óvatosnak kell lenni, hogy ne veszítse el önmagát.

via

Exit mobile version