Horoszkóp

Melyik ösvény a legtitokzatosabb? Melyiket járnád be? S mit árul el a választásod rólad?

Melyik titokzatos, sejtelmes úton haladnál végig? Melyiket érzed a legizgalmasabbnak? S vajon a választásod milyen érdekes részleteket árul el rólad? Különleges személyiségteszt következik. Vétek lenne kihagyni...

Az ösvény (vagyis a döntésed), amelyet a jelenben választasz, a jövőd eseményeit formálja, alakítja, változtatja. Éppen ezért nemcsak most, hanem valójában mindenkor érdemes körültekintően és minden alapos érvet figyelembe véve dönteni a következő lépésedről. Ez a személyiségteszt nagyon egyszerűnek tűnik, mégis sokkal többet mesél rólad, mint elsőre feltételeznéd.

Nézd meg figyelmesen a három titokzatos ösvényt, erdei utat, majd válaszd az egyiket. Melyiken haladnál végig a legszívesebben? Választásod izgalmas részleteket árul el rólad. Különleges személyiségteszt következik. Felkészültél? Kezdődhet a játék.

Melyik ösvényen sétálnál végig az ismeretlenbe? (Fotók: Pixabay)

Melyik ösvényen sétálnál végig az ismeretlenbe? (Fotók: Pixabay)

Ezt meséli a személyiségedről az első ösvény

Nagyon türelmes és intelligens személyiségtípus lehetsz, ha az első úton haladnál végig. Pontosan tudod, érdemes a megfelelő alkalomra várni, mert a türelmet, a kitartást az élet mindenkor megjutalmazza. Sokan lassúnak és túlzottan is határozatlannak, tétovának tartanak téged, a valóság ugyanakkor csupán annyi, hogy sosem hozol elhamarkodott, meggondolatlan döntést. Figyelsz az intuíciódra, a megérzéseidre, és sosem okolsz másokat, amikor hibát követsz el. Vállalod a felelősséget, s a személyes utadat is lassan, körültekintően járod. Így fejlődhetsz a legtöbbet…

Ezt árulja el a személyiségedről a második ösvény

Vélhetően olyan személyiségtípus lehetsz, aki sosem unatkozik, legalábbis a döntésed mindenképpen erre utal. Keresed a kihívásokat, mindig újabb és újabb célokat találsz magadnak. S bár a kockázatokat többnyire kerülöd, amikor az élet úgy hozza, előveszed a bátorságodat, hogy megtehesd a legfontosabb lépéseket. Életedben az érzelmek, az érzések nagyon fontos szerepet játszanak. Követsz el hibákat, mint bárki más, de azokból rendre tanulsz is. Amikor beütöd a lábad, a következő lépést már alaposabban meggondolod. A hibázás arra késztet, hogy még nagyobb lelkesedéssel haladj az utadon. Optimista és pozitív ember vagy, aki nem adja fel az elképzeléseit.

Ezt meséli rólad a harmadik ösvény

Bátor, elszánt és igen határozott típus lehetsz, ha ezt a képet választottad. Te nem rettensz meg az ismeretlentől sem. Néha épp ezek az egyébként kiváló tulajdonságok okozzák a vesztedet. Amit elhatározol, azt minden körülmények között meg akarod valósítani, miközben nem nagyon hallgatsz mások véleményére, és az ellenérvek sem tántorítanak el a terveid megvalósításától. Tagadhatatlan, éppen az akadályok tesznek téged egyre erősebbé és bölcsebbé. Az is biztos, az idő megtanít arra, hogyan dönts a lehető legjobban, és melyik a legkedvezőbb választás számodra. Ha kell, visszafordulsz, és új utakon indulsz a jövőd felé.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top