nlc.hu
Húsvét

Egy év után találkozhatott újra 98 éves édesanyjával - fotó

Megható pillanat: egy év után újra megölelhette 98 éves édesanyját

A koronavírus-járvány miatt Mark Uomoto nem tudta meglátogatni édesanyját, most végre találkozhattak, és óriási volt az öröm.

Mint olyan sokan, a koronavírus-járvány miatt Mark Uomoto sem tudta meglátogatni idős édesanyját, aki jelenleg egy idősek otthonában él, vagy legalábbis nem úgy, ahogyan szerette volna. Szerencsére sikerült megkapnia az oltást, és unokatestvérével néhány nappal ezelőtt el is mentek az intézménybe, hogy pótolják az elmaradt öleléseket.

Hogy minél nagyobb legyen az öröm, nem jelentették be előre, hogy látogatóba mennek, szerették volna meglepni Uomoto 98 éves édesanyját. És valóban, Yoshia hihetetlenül boldog volt, amikor a váratlan vendégek betoppantak hozzá. “Annyira csodálatos volt látni és hallani, hogy mennyire izgatott volt, hiszen már egy éve nem találkoztunk az édesanyámmal, velem és unokatestvéremmel. Jó volt újra látni , de a legmeghatóbb tényleg az volt, ahogyan reagált, hogy mennyire megörült nekünk” – nyilatkozta Uomoto.

Mark édesanyja nagyothalló, így ugyan az intézményben volt lehetőség arra korábban is, hogy az ablakon keresztül kommunikáljanak, de ez egy kicsit megnehezítette a beszélgetést, tableten keresztül kellett neki feltenni a kérdéseket. Most viszont, hogy már nem a fal két oldalán vannak, szerencsére ez már nem jelent problémát.

Yoshia testvére szintén ennek a seattle-i idős otthonnak volt a lakója, de ő sajnos már elhunyt.

(via Today)

Nagyszülő

Fotó: Pixabay

Gyógyító ölelés:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top