nlc.hu
Húsvét

Szabó Győző szondáztatott húsvétkor

Stoki, A mi kis falunk rendőre szondáztatta a sofőröket Dunaújvárosban – videó

Országszerte közúti ellenőrzésekre kell számítani húsvétkor, a rendőrök az ittas vezetők kiszűrésére koncentrálnak. Szombaton a Stokit alakító Szabó Győző is beszállt a szondáztatásba.

Stoki, A mi kis falunk című sorozat rendőre szondáztatott szombaton Dunaújvárosban. Szabó Győző a helyi kapitányság dolgozóinak segített felhívni a figyelmet az ittas vezetés veszélyeire – számolt be az RTL Híradó. A színésznek nem volt könnyű dolga: komolynak kellett mutatkoznia, miközben aki csak meglátta, nevetésben tört ki. Igaz, amikor kiderült, hogy valódi az alkoholszonda, alábbhagyott a jókedv.

Szabó Győző örült, amikor felkérték az akcióra. “Elítélem azokat az embereket, akik részegen vagy nagyon alkoholos állapotban ülnek be az autóba” – nyilatkozta.

Aki nem ivott alkoholt, ajándékot kapott az ellenőrzésnél: csokitojást.

Szabó Győző

A mi kis falunk Stokija, Szabó Győző – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Az országos razzia amúgy vasárnap este kezdődik, a dunaújvárosiak azonban már egy nappal korábban találkozhattak olyan rendőrrel, aki csak arra volt kíváncsi, hogy mennyit ivott a sofőr, mielőtt volánhoz ült.

Húsvétkor egyébként hagyományosak a közúti ellenőrzések, tavaly viszont elmaradt az akció, mert a rendőrség azt gondolta, a sofőrök már jól tudják, milyen veszélyes az ittas vezetés. Tévedtek: tavaly ilyenkor az átlagosnál is több baleset történt részeg autósok miatt.

Húsvét az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top