nlc.hu
Húsvét

Megmutatta húsvéti tojásait Szandi

Csodaszépek Szandi húsvéti tojásai – fotók

A tojásfáját is megmutatta az énekesnő.

A napokban már próbáltunk választ adni arra a kérdésre, hogy miért festünk tojást húsvétkor, és összeszedtünk erre 5 lehetséges megfejtést. Legyen szó akar pogány tavaszünnepről, vagy netán Szűz Mária könnyeiről, mint okok, azt meg kell hagyni, hogy Szandi csodálatos húsvéti tojásokat készített saját kezűleg. A háromgyermekes énekesnő a közösségi oldalán mutatta meg a tojáskreációit, akárcsak a feldíszített tojásfáját.

Szandi

Közösségi oldalán mutatta meg húsvéti kreációit Szandi – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Szeretem a Húsvét hangulatát, hiszen Krisztus feltámadásával együtt a természet újjászületését is ünnepeljük. A rügyező fák, bokrok látványa engem is felfrissít és új energiával tölt fel. Nálunk éppúgy mint a karácsonyfán, a tojásfán is saját készítésű díszek vannak, amiket barkaágakra akasztunk. Áldott szép Húsvétot mindenkinek!” – írta a képekhez Szandi, akinek a fotóira csak úgy záporoznak a lájkok. Követői odavannak a húsvéti DIY-tojásaiért és a bájos tojásfájáért.

Húsvét az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top