Kékvér podcast: Ő volt az a királyi családból, aki végtelen szeretettel fordult Dianához

Ki volt az, aki megannyi támogató levelet írt Dianának, egészen addig a bizonyos BBC interjúig? A Kékvér legújabb epizódjában Diana életéről beszélgettünk.

Világsztár. Ez az a szó, amit nem sok hírességre lehet használni, de a néhai Diana hercegnőre igen. Halála nemcsak az angolokat rázta, hanem Kaposvártól Ankaráig sok-sok embert. Vilmos és Harry édesanyját mindig elviselhetetlenül sok fotós követte, de több egykori alkalmazottja is azt nyilatkozta, hogy sokszor ő maga hívta a lesifotósokat elárulva, hogy éppen merre jár. Ezzel együtt is Diana jótékonysági munkáját, mindig ki kell emelni. Károly korábbi felesége nem tudott beilleszkedni a királyi családba. Bár szokás a hibáit elhallgatni, de rá azért vonatkozott, hogy nem tudta elfogadni, hogy nem ő a monarchia főszereplője, hanem II. Erzsébet. Amikor viszont különmentek Károllyal, már a családtól kiválva, szóló jótékonysági eseményeket szervezhetett, amiknek hatalmas visszhangja volt.

Vele és Károllyal kapcsolatban lehetetlen nem megemlíteni, hogyan ragadtak bent egy nem működő házasságban. Károly többször jelezte, hogy válni akar, de ezt a családja nem engedte, Diana pedig idővel abban a helyzetben találta magát, amikor már mindenki tudta, hogy megcsalták, és ezt el kellett viselnie.

Amit viszont sokan nem tudnak, hogy a néhai Fülöp herceg mennyire szerette a menyét, és milyen támogató leveleket írt neki. Egyszer például ezt küldte el a levelében: „El sem tudom képzeli, hogy épelméjű ember elhagyjon téged Kamilláért….” 

A Kékvér podcast legújabb epizódjában Dianával foglalkozunk, érdemes velünk tartanod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top