A titokzatos rokon, akivel Meghan Markle még tartja a kapcsolatot

A legfrissebb részében Meghan Markle kerül a fókuszba. A nő, aki minden rokonával megszakította a kapcsolatot az édesanyján és egy titokzatos személyen kívül.

Amikor 2018-ban Harry herceg feleségül vette a színésznő Meghan Markle-t, a windsori Szent György kápolnában legalább három híresség jutott egy négyzetméterre. Voltak köztük olyanok is, akik addig nem is találkoztak a jegyespárral, például a Clooney házaspár. Azonban a menyasszony oldalán mindössze egyetlen rokon ült, az örömanya. A királyi család új tagja sem az apjával, sem a mostohatestvéreivel nem tartja ma már a kapcsolatot, de az esküvő idején még beszélt az apjával. Az is igaz, hogy nagyon máshogyan emlékszik vissza arra a bizonyos időszakra Thomas Markle és Harry neje.

A helyzet odáig fajult, hogy Meghant végül az apósa, Károly vezette az oltár elé. Érdekes lenne tudni, hogyan őrzi emlékeiben ezt a pillanatot, az azóta már megkoronázott király, hiszen az elmúlt években megannyi támadást kapott attól a nőtől, akinek egykor a segítségére sietett, és apja helyett az apja volt.

Azt persze fontos kiemelni, hogy bár Meghan mostohatestvérei gyakran nyilatkoznak, érdemes ezeket fenntartásokkal kezelni. „Amikor Meghan megszületett, a két idősebb testvére már nem élt velük. Túlzottan komoly kapcsolatuk nem volt, éppen ezért én az utóbbi időben elosztottam kettővel azt, amit mondtak” – mondta a Kékvér podcast Meghan hercegnével foglalkozó epizódjában Szabó Csaba, a Story újságírója, aki kitért arra is, hogy ki az a titokzatos családtag a Markle családból, akivel a hercegné igencsak szoros kapcsolatot ápol. És az illető nem az anyja!

Hallgassátok meg a Kékvér podcast legfrissebb epizódját, amelyben a témánk Meghan Markle!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top