nlc.hu
Kert

Vandál fakivágás Nagykőrösön

Nem látta az ablakából a buszmegállót, kivágta a fát az idős asszony

Zavarta a kukkolásban a 80-as éveiben járó nőt, láncfűrésszel esett neki.

Kivágott egy hatalmas tiszafát egy idős asszony Nagykőrösön, mert nem látta tőle, hogy kik állnak a buszmegállóban. A fa egy bérház előtt, közterületen állt, a nő láncfűrésszel esett neki – számolt be a Tények. Vandál módon, embermagasságban vágta le az ágait. Mire a rendőrök odaértek, a fának már csak a törzse maradt A vandál asszony ráadásul még újabb fákat is ki akart vágni.

tiszafa

A megcsonkított tiszafa – Forrás: TV2 / Tények – videó

A fát 30 éve ültették a bérház elé, és eddig nem zavart senkit. az itt élő asszony azonban úgy döntött, hogy a közterületen álló fának menni kell. A szomszédok elmondása szerint az idős nő nem beszélte meg a fa kivágását a lakóközösséggel, egyszerűen nekilátott, ráadásul – mint mondták – este, sunyi módon. Létrára állt a 80-as éveiben járó asszony és láncfűrésszel esett neki. A lakók, amikor látták, hogy mit művel, hívták a rendőröket és a közterület-felügyelőket.

A tiszafát önkényesen kivágó asszony ellen a rendőrség rongálás miatt indított eljárást. A fa elpusztításával 1 millió 600 ezer forintos kárt okozott.

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top