Kezdők karácsonya

7 okos dekortipp a stresszmentes karácsonyi partihoz

Ha idén bevállalod a karácsonyi partit, akkor fogadd meg a következő okos tippeket!

Légy okos a díszítést illetően!

Sokat elárul a házigazdáról, hogy díszít. Egy karácsonyi partira a dekorációt azonban nehéz elrontani, akár a csillogós, akár a visszafogott változatot részesítjük előnyben.

Mindig gondold végig a parti menetét!

Fontos, hogy tisztában legyél azzal, hol szeretnéd tartani a bulit. Mi lesz a központ? A konyha vagy a nappali? Ez alapján tudod jól elrendezni az italokat, rágcsálnivalókat!

A hangulatot a fények adják!

A vendégeket fogadd igazi fényárban! Az évnek ebben a szakaszában egyáltalán ne sajnáld a fényfüzéreket!

 

Elmaradhatatlan kellék: a forró csoki!

A hangulatot tovább növelheted, ha olyan ételeket és italokat választasz, amik tipikusan karácsonykor kerülnek elő. Ilyen a forró csoki, amit borsmentával vagy akár mályvacukorral is díszíthetsz és ízesíthetsz!

Továbbá…

Elmaradhatatlan díszítőelem a mikulásvirág, de ezzel talán nem is mondtunk igazán újat!

Boruljon az ebédlő fehérbe!

Alapszínnek mindig a fehéret vedd alapul, mert ehhez gyakorlatilag minden megy. A fehér asztalterítők és szalvéták mellé csempéssz egy kis zöld ágat is az asztalra.

A nappali se maradjon ki!

Az előzőekhez hasonlóan a nappalit is borítsd fényárba, és díszítsd tobozokkal, fenyőágakkal, hiszen a vacsora után valószínűleg ez lesz az a helyiség, ahol a vendégsereg elfogyasztja az italát.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top