Kezdők karácsonya

63 éve csak ikrek születnek ebben a családban, és most mind együtt karácsonyoznak

Harmadjára születtek ikrek ebben a családban. A brit család azzal viccel, mekkora népünnepély lesz náluk a karácsony, hiszen már 1955 óta születnek náluk ikergyerekek.

Leah Mullins maga is egy ikerpár tagjaként látta meg a napvilágot 1982-ben. A sheffieldi anyuka nem az első iker a Mullins családban – és nem is az utolsó!

Leah Mullins két ikerbabájával.

A 36 éves Leah édesapjának is van egy ikertestvére: John Mullins és Mark 1955-ben születtek. Az anyuka pedig idén augusztusban adott életet szintén iker babáinak. Hiába volt már két ikerpár a családban, az orvosok egy a húszezerhez saccolták Leah esélyeit arra, hogy neki is ikrei szülessenek.

John és Mark Mullins.

Valójában elég ritka jelenségről van szó: egy 2008-as tanulmány szerint mindössze 10 olyan eset ismert, hogy három generáción át ikrek szülessenek egy családban.

Leah és ikertestvére, Warren Mullins.

A Mullins család most azon nevet, mekkora házra lesz szükség, ha még több iker születik a családba, és mind együtt akarnak majd karácsonyozni. 

dailymail

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top