Kezdők karácsonya

Ezek 2019 karácsonyi trendjei – előnyben a kék szín és a természet ihlette dekorációk

Mutatjuk, hogy milyen trendek hódítanak 2019 karácsonyán.

Fő a természetesség!

A természet ihlette dekorációk nagyon menők lesznek az idén. Tehát minden jöhet, amin van például némi fenyőtoboz vagy gallyacska.

Mintás ünnepek

A különböző pontok és vonalak igazán meghitt hangulatot képesek varázsolni. Ez 2019 karácsonyi trendjén is meglátszik majd. Például hódítani fognak a mintás csomagolóanyagok.

Kék karácsony

Sok színre mondhatjuk, hogy karácsonyi. Ilyen a zöld, a piros, az arany, az ezüst… Ezek sosem mennek ki a divatból, de eláruljuk, hogy ebben az évben leginkább a kék fog hódítani.

Hass minden érzékre!

Az ünnep szelleme minden érzékre hat. A finom karácsonyi ízek mellett az illatok és a szemet gyönyörködtető dekoráció is nagyon fontos, pont úgy mint a karácsonyi zeneszó. Ami pedig még ennél is fontosabb, az a mindenkit körülölelő szeretet.

Fényekre fel!

A gyertyák és a karácsonyfa fényei minden évben fontos részét képezik az ünnepi szezonnak, ez 2019 sem lesz másként. És fontos még megjegyezni, hogy a hideg (kékes) fényekkel szemben a meleg (sárgás) fények kerülnek előtérbe.

Via

Kiemelt kép: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top