Kezdők karácsonya

Szívszaggató gesztus: ismeretlenek árasztották el képeslapokkal a súlyos beteg Jázmint, idén is csak ezt kéri a tüdőrákos tini

A tinilány számára a képeslapok jelentik a világot.

A 16 éves, miskei Szilvási Jázmin két éve semmi mást nem kér karácsonyra, mint azt, hogy képeslapokat és kedves üzeneteket küldjenek neki. Az emberek pedig többtucatnyi képeslappal aranyozták be a karácsonyát, a nagybeteg tini idén is csak pár kedves sort vár – írja a Blikk.

Jázminka sajnos mostanában sokat betegeskedik, alig tud kimozdulni a négy fal közül, ezért is várja annyira a képeslapokat, hiszen ilyenkor ő is kapcsolatot tud teremteni a külvilággal” – mesélte a kislány anyukája. Mint mondja, a tini a mai napig előveszi és olvasgatja a nagy becsben tartott karácsonyi üdvözleteket.

Jázminhoz tavaly és tavalyelőtt nemcsak Magyarországról, hanem a világ minden tájáról érkeztek üdvözletek: Angliából, Németországból, Csehországból, Hollywoodból és Új-Zélandról is küldtek neki lapokat. „Annyira boldog volt a kislányom, el sem hitte, hogy ennyi ember gondolt rá” – árulta el édesanyja, akinek a lánya a tüdőrákja miatt a mai napig rendszeresen kontrollra jár.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top