Kezdők karácsonya

Csodaszép karácsonyi fotók készültek Szandi lányáról, a 19 éves Blankáról

Blanka egészen Horvátország fővárosáig utazott a karácsonyi hangulatért.

A népszerű énekesnő, Szandi lánya, a 19 éves Bogdán Blanka rajong az adventi időszakért és a karácsonyért, Budapest helyett ezúttal Horvátországban, Zágrábban élvezte az ünnepi hangulatot.

Édesanyja bevallotta  a Tények Plusz riportjában, hogy nagyon félti Blankát, de mindenhova elengedi, mert szerinte fontos, hogy lánya élje és megélje az életét, és hogy meg tudja valósítani az álmait. Lánya ezúttal is a családja nélkül utazott külföldre, Blanka ugyanis nagyon kíváncsi volt a zágrábi karácsonyi vásárra és a várostól nem messze lévő Salaj Landra, amit 2 millió karácsonyi fény és dekoráció díszít. Blanka – aki nemrég az édesanyjával lélegzetelállító légtornász-produkciót adott elő a cirkuszban – a 6 hektáros birtokon csak kapkodta a fejét, azt sem tudta, mit csodáljon meg elsőként.

Szandi lánya azt is elárulta, hogy számára, mik a legfontosabbak a karácsonyban; ezek közül az egyik az, hogy édesanyjával mindig közösen készítenek díszeket a fenyőfára. „Ha felnőtt leszek, és amikor a saját családommal fogok karácsonyozni, akkor amit biztos, hogy a saját gyerekkoromból át szeretnék vinni, az az, hogy mielőtt nekiugrunk az ajándékoknak, imádkozzunk egyet a fánál, hogy megköszönjük a Jézuskának, hogy elhozta az ajándékokat, mert anyának mindig fontos volt, amikor kicsik voltunk, hogy tudjunk hálát adni azért, hogy azokat megkaptunk” – mondta el Blanka. Szerinte nem az ajándékoktól lesz meghitt a karácsony, hanem attól, hogy békességben és szeretetben együtt tölthetik az ünnepeket.

Szandi és Bogdán Csaba lánya az útja során rengeteg képet készített, ezeket pedig meg is osztotta a közösségi oldalán.

Kiemelt kép: Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top