Kezdők karácsonya

Erdélyi Mónika még a vécébe is állít karácsonyfát, különös hóbortjáról vallott a műsorvezető

A műsorvezető érdi házában már november elején elindult az ünnepi készülődés.

Erdélyi Mónikánál is beütött az advent! A műsorvezető és kislánya, Molli már gőzerővel készülnek a karácsonyra.

Nálunk a fát nem a Jézuska hozza, csak az ajándékokat, mert az az öröm, ahogy közösen díszítjük, akár a fát, akár a lakás bármely szögletét, ezt az örömöt nem akartuk elvenni magunktól” – vallotta be Erdélyi Mónika. Érdi családi házukban amúgy nem csak egy fát díszítenek, szinte minden helyiségbe jut egy-egy karácsonyfa, még a vécébe is. Mint mondja 5 karácsonyfájuk szokott lenni általában, mind a két fürdőszoba is kap egy-egy fát, sőt a konyha és a vécé is.

Ezt a különös hóbortot azzal magyarázza, hogy az ember sok időt tölt el a mellékhelyiségben. „Ott meditál, elgondolkodik a világ dolgairól, és közben ott a fa, amit nézegethet” – indokolja.

Erdélyi Mónikáék egyik fája kék (ez a kislányáé), míg egy másik rózsaszín-fehér (ezt a nappaliban állították fel), a vécében egy aranyszínű karácsonyfa áll, a konyhában pedig egy piros.

A műsorvezető egyébként már a karácsonyi sütésnek is nekiugrott – erről a közösségi oldalán is beszámolt. Mint viccesen írta, náluk olvadt hóember keksz lesz az egyik ünnepi nasi.  

Kiemelt kép: monikaerdelyi / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top