nlc.hu
Kincskeresők

TOP 5 ingyen elvihető tárgy apróhirdetési oldalról

Viszik, mint a cukrot: a TOP 5 ingyen elvihető tárgy az egyik legnagyobb apróhirdetési oldalról

Vannak olyan hasznos, és ingyen elvihető dolgok, amiért érdemes böngészni a hazai apróhirdetési oldalakat.

Az egyik legismertebb hazai, minden témára fókuszáló apróhirdetési oldal a Jófogás, ahol szinte bármit meghirdethetünk az ingatlantól a csipketerítőig. A hirdetési kategóriák száma végtelen, tényleg bármit eladhatunk, vagy épp meg is vásárolhatunk. Utánajártunk, melyek azok a leggyakoribb cikkek, amiket ingyen kínálnak a hirdetők.

Apróhirdetési oldalakon a TOP5 tárgy

(Fotó: Getty Images)

1. Bútorok

A TOP 5-ben mindenképp helyet kell szorítani a retró, ütött-kopott bútoroknak, amiket általában ingyenesen hirdetnek meg elvitelre. Ez lehet egy gardróbszekrény vagy a 60-70-es évekből maradt masszív fából készített szekrény, de akár kávézóasztal, Kádár- korszak béli füles fotel, ágy, ülőgarnitúra vagy épp konyhaszekrény. Mindenképp érdemes körülnézni, hiszen csak a szállításról kell gondoskodni.

Ráadásul ha új design-t szeretnénk adni a kiválasztott bútordarabunknak, az ügyesebbek fel is újíthatják saját kezűleg. Ennél egyedibb éke nem igen lesz a családi fészeknek!

2. Háziállatok

Sajnos a hirdetési oldalakról a háziállatok sem hiányozhatnak. Sokan keresnek gazdát, és még többen vannak, akik ingyen is elvihetők. Kistestű, nagyobb, idősebb és fiatal kutyákkal, macskákkal, nyulakkal és tengerimalacokkal is találkozhattok böngészés közben.

A Jófogásnál ez a terület kiemelten fontos, évek óta küzdenek azért, és hoznak szabályozást arra, hogy kiszorítsák a szaporítókat, ezért vagy ingyenesen hirdethetőek meg a gazdi kereső kisállatok vagy igazolni kell, hogy valaki tenyésztő. Mindamellett hogy több menhely és alapítvány is keres itt gazdit.

A témával kapcsolatban tavaly egy edukációs kampány is készült:

3. Építőanyag

A felsorolás szerves részét képezik az építőanyagok is. Az ország egyik legnépszerűbb apróhirdetési oldalán rengeteg mindent hirdetnek ingyen, így akinek szüksége van valamilyen építőanyagra, először mindenképp érdemes körülnéznie: törmelék, murva, kisméretű tégla, pala, esőcsatorna, cserép is található a kínálatban.

4. Elektronikai eszközök

Nyilván nem a legújabb high-tech cuccokat találod az ingyenes tárgyak között, de jó állapotú billentyűzetet, DVD-ket, televíziókat igen. Nincs ebben semmi rossz: mielőtt a boltba futnál, nézz körül, hátha megtalálod a célnak megfelelő eszközt, ráadásul ingyen!

5. Ruházat

Cipők, ruhák gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Kardigánok, nadrágok kicsi és nagyméretben bármikor kifoghatók. Emellett a hölgyek különböző sminkcuccokat is beszerezhetnek, ha elég leleményesen keresgélnek az ingyen elvihető dolgok között.

(Nyitókép:  manusapon kasosod/Getty Images)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top