nlc.hu
Kincskeresők

A netes eladások villámgyorsan tudnak pörögni.

Villámeladások a neten – nem is gondolnád, milyen gyorsan elvitték ezeket a cuccokat

Két napon belül galambfészek és régi sparhelt is gazdára lelt.

Saját tapasztalatból tudom, a mindennapos rohanás mellett nehéz rászánni magunkat a felesleges otthoni holmik szelektálására, hát még arra, hogy feltegyük őket egy netes apróhirdetési oldalra. Lefotózni, adatokat töltögetni egyesével hosszadalmas, és akkor még az sem biztos, hogy kell valakinek. Épp ezért meglepett a Jófogás listája arról, hogy az elmúlt időszakban az embereknek mi mindent sikerült alig két nap alatt eladniuk az oldalukon. Mit ne mondjak, kedvcsináló.

Ami neked felesleges, másnak igazi kincs lehet

Ez lebegjen a szemünk előtt, ha azon morfondírozunk, mit csináljunk az ajándékba kapott ötletes, de számunkra felesleges fánksütővel, a gyerek kinőtt ruháival, vagy azokkal a háztartási kis- és nagygépekkel, amiket újabbra cseréltünk.

A Jófogás listájából ugyanis kiderül, laptopokat, fényképezőgépeket vagy épp keskeny mosógépet is villámgyorsan el lehet adni. Nem csoda, ha jó állapotú a készülék, más még szívesen használná. A vásárlónak megtakarítás, pláne egy új termék árához képest és végső soron nekünk is jön vissza egy kis pénz, amit másra tudunk fordítani.

Ennél azonban vannak izgalmasabb tételek is a listában, olyanok, amik tényleg meghozzák a kedvet az adok-veszekhez. Mint megtudtam, valaki egy Nokia E90-et adott el 48 óra alatt, ami szép teljesítmény, tekintve, hogy a megjelenésekor mérföldkőként jellemzett kommunikátor mégiscsak idén ünnepelte a 15. születésnapját. Ám egy gyűjtőnek igazi kincs lehet a telefon, ami – emlékeztek? – komplett billentyűzetet rejtett belsejében.

A Jófogáson két nap alatt elkelt a Nokia E90 kommunikátor

A Jófogáson két nap alatt elkelt a Nokia E90 kommunikátor

A hobbikhoz, szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó árucikkek mindig kelendőek, ilyen, szemlélődő szemeimnek érdekes tétel a galambfészek, ám ha jobban belegondolunk, a galambászoknak az alapfelszerelés része, ami súlyos tízezrekbe is kerülhet újonnan. 

A szobakerékpár tipikusan jól pörög az apróhirdetési oldalon, nem véletlenül. A Covid alatt az új- és használt otthoni sportfelszerelések iránt is megugrott a kereslet, a mostani gazdasági helyzet pedig (sajnos) szintén kedvez az otthon, bérletvásárlás nélkül végezhető edzéseknek. Ha mi épp az eladói oldalon vagyunk és megválnánk a súlyzóinktól vagy elliptikus trénerünktől, jó, ha tudjuk, minden esély megvan rá, hogy pikk-pakk gazdára találnak.

A retró holmiknak nagy divatja van, legyen szó a nagyi kredencéről, amiből sokan varázsolnak csodaszép bútorokat otthonukba, vagy az olyan régi, de soha el nem romló berendezésekről, mint a sparhelt. A lábakon álló, fával, szénnel fűthető, a szoba melegéről is gondoskodó sparheltek sokunk nagymamájánál a ház alapkellékei voltak, és bizony keresik őket mind a mai napig.

A legkülönfélébb árucikkek is egy-két nap alatt gazdát cserélnek.

A legkülönfélébb árucikkek is egy-két nap alatt gazdát cserélnek

Tételek a Jófogásról, amik 2 napon belül elkeltek

  • Laptop
  • Keskeny mosógép
  • Fényképezőgép
  • Nokia E90 telefon
  • Régi sparhelt
  • Fúrókészlet
  • Galambfészek
  • Szobakerékpár
Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top