Lehetőségekkel teletöltve cikkek

Apja lánya

Ha meghalljuk, hogy valakinek az apukája híres ember, egyből arra gondolunk, hogy na persze, milyen könnyű élete lesz a csemetéjének, ráadásul valószínűleg ő is híres lesz. Azonban ez egyrészt nem mindig igaz, másrészt pedig mi a rossz abban, ha több sztár lesz a világon, akikért rajonghatunk, vagy éppen utálhatjuk őket bármilyen szempontból?
Apja lánya

Ezzel végső soron a mi életünket is megszínesítik? És bár a mondás inkább úgy szól, hogy “apja fia”, mi most mégis olyan híres lányokat mutatunk be nektek, akiknek már az apjuk is híres volt.

Francis Ford Coppola és Sofia Coppola

Ha semmi mást nem rendezett volna a Keresztapa trilógián és az Apokalipszis most című filmeken kívül, akkor is örökre beírta volna magát a filmtörténelembe Francis Ford Coppola. Több Oscar-, Golden Globe- és Arany Pálma-díja mellett szerencsére lányával, Sofiával is büszkélkedhet, aki először kisgyermekként szerepelt filmjeiben, majd ő maga is a rendezés és forgatókönyvírás felé fordult. Nem kis sikerrel, az Elveszett jelentés című filmjéért ugyanis (ami mindössze a harmadik nagyjátékfilmes rendezése volt) rögtön jelölték is a legjobb rendező Oscar-díjára. Ezt végül nem ő nyerte meg, de a legjobb forgatókönyvnek járó Oscart, valamint 3 Golden Globe-díjat viszont igen, ami szintén elképesztő eredmény.

Steven Tyler és Liv Tyler

Az Aerosmith nagyszájú énekesét senkinek sem kell bemutatni, annyi sláger fűződik a nevéhez. Lánya, a gyönyörű Liv Tyler nem meglepő módon épp apja zenekarának egyik klipjében tűnt fel még 1994-ben, hogy ezután a mozik közönségét is újra meg újra meghódítsa olyan filmek főszereplőjeként, mint a Lopott szépség, az Armageddon és a Gyűrűk ura trilógia.

Jon Voight és Angelina Jolie

Jon Voigt bár nem volt példaapa, mégis sokat köszönhetünk neki. Többek között az Éjféli cowboy és a Hazatérés című filmeket, melyek közül az utóbbiért a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat is besöpörte. De mi leginkább azért vagyunk rá büszkék, mert ő nemzette napjaink egyik legkikerülhetetlenebb és legimádnivalóbb személyiségét, Angelina Jolie-t. Nem sokat teketóriáztak, hiszen 7 évesen már a Lookin’ to Get Out című filmben játszott együtt apjával. Az azóta multifunkciós színésszé, rendezővé, többgyermekes anyukává és polgárjogi harcossá vált Jolie a számos filmes díj, elismerés és rajongó mellett ráadásul még egy különleges trófeát is “magáénak tudhat”. Hiszen nem más a férje, mint Brad Pitt 🙂

Fedezd fel gyermeked kreativitását, és játssz velünk nagyszerű Nesquik ajándékokért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top