Mindennapok

Szívhez szólóan írt Diana hercegnő a karácsonyi levelében Vilmosról és Harryről

Diana hercegnő egy korábbi leveléből kiderül, hogy várta gyerekként Vilmos és Harry a karácsonyt. A szóban forgó levelet csaknem 4 ezer dollárért, azaz 1,24 millió forintért bocsátják árverésre.

Diana hercegnő 1990. december 5-én írta szívből jövő üzenetét Ivy Woodwardnak, akit akkor ismert meg, amikor a törött karja miatt kórházban fekvő Károly hercegnél látogatóban volt az év elején. Ivy Woodward pedig fiához járt akkoriban a kórházba, aki kómában feküdt egy motorbaleset után.

Abban az időben Vilmos herceg 8 éves volt, Harry pedig 6. Édesanyjuk barátjának írt levelében róluk is említést tesz: „A fiúk nagy izgalommal készülnek a közelgő karácsonyra – írta Diana –, mindent felkutattak olyan csomagok után, amelyek esetleg az övék lehetnek…”

Diana személyes tanácsot is ad barátjának, akinek, úgy tűnik, nézeteltérése támadt fia feleségével, Jane-nel. „Ne aggódj miatta, az idő mindent megold” – nyugtatja a levélben.

A levél, valamint a Diana által írt egyéb levelek becslések szerint 3875 dollárért kerülnek a Lawrences Auctioneers of Bletchingley aukciósház árverésére.

(via)

Kiemelt képünk: Diana hercegnő 1987-ben, Bonnban. (Fotó: Georges De Keerle/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top