Mindennapok

A. J. Christian: Ha igazi társra vágysz, ezt az egyet fogadd meg!

A következő gondolatokat érdemes jól átrágni oda-vissza, mert benne van minden, amit tudni érdemes ahhoz, hogy rád találjon az igazi, és ami ennél is fontosabb, meg is tudd tartani.

Nyilvánvalóan egy egészséges önbizalommal kell rendelkezni ahhoz, hogy a párkapcsolat jól tudjon működni, mert ez adja a tartást a feleknek. Ez segít abban, hogy „ne legyen szükségünk” a másikra. Ugyanis ez a mentalitás, a „nem tudok nélküled élni” már alapjaiban halálra ítél egy kapcsolatot. Kell, hogy az ember saját magával legyen olyan egyensúlyban, hogy egy társ becsatlakozása pluszt adjon hozzá, de ne a megmentője legyen. A. J. Christian gondolatai talán még jobban kitisztítják ezt az érvelést.

Ha egy férfi vonzónak talál, vonzódni fog hozzád, és kész: a szimpátia, a szeretet és a nemi vágy megmagyarázhatatlan, nincs köze semmilyen külsőséghez. Ha egy FÉRFI nem látja meg benned a NŐ-t, akkor hiába fogysz, hízol, vagy szépítkezel, lehetsz bármennyire dekoratív, soha nem fogsz tetszeni neki. Hát ne akarj másmilyen lenni, mint amilyen vagy! Mert lehet valaki csinosabb nálad, lehet valaki okosabb, vagy fiatalabb, de sohasem lesz olyan, mint TE.

Ha érdekel, ki számodra a megfelelő ember, kattints tovább Illúzió oldalára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top