Mindennapok

Évforduló: a temetőben videózott Vajna Tímea

Egy év eltelt.
Andy Vajna filmbéli plakátjait állították ki a Nobuban.

Hétfőn lesz egy éve annak, hogy elhunyt Andy Vajna. Özvegye, Vajna Tímea most egy, a sírhelyénél készült videóval emlékezik a producer-kormánybiztosra.

„Csaknem tíz éven át voltunk együtt. Szenvedélyesen szerettük egymást. Valódi lélektestvérek voltunk… Igaz, hogy harmincnyolc évet kellett várnod rám, de visszahoztam a fiatalságodat. Sok boldog pillanatunk volt… Hozzád tartozom, Te pedig örökké énhozzám… Még soha nem éreztem ekkora és ilyen fájdalmat. A házi kedvenceink is hiányolnak” – idézi a Blikk Tímeát, aki a Vasárnapi Blikk interjújában elmondta, még mindig beárnyékolja életét férje váratlan távozása.

„Rendeltem egy hatalmas, szív alakú koszorút száz szál fehér rózsából, majd természetesen kimegyek a temetőbe a családdal, és együtt gyertyát gyújtunk. Andy azóta is állandóan a gondolataimban és a szívemben van, szinte mindenről ő jut az eszembe, így nem múlik el nap vagy óra, hogy ne emlékeznék rá.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top