nlc.hu
Sztárok

Vajna Tímea néhai férjére emlékezik

Vajna Tímea fotókkal emlékezik a két éve elhunyt Andy Vajnára

Vajna Tímea az Andyvel való különleges kapcsolatáról is írt.

Hihetetlen, milyen gyorsan telik az idő: már két éve nincs közöttünk Andy Vajna. Néhai felesége, Tímea azóta újra társra lelt, azonban sosem fogja elfelejteni a férjét, akivel jóban-rosszban egymás mellett voltak. Az üzletasszony több interjúban is elmondta már, hogy különleges kapcsolat volt közöttük, és bár enyhül a gyásza, teljesen sosem fog ebből kilábalni. Tímea fotókkal emlékezik Andy Vajnára, amelyeket itt tudsz megnézni.

„Nagyon gyakran érzem a jelenlétét. Sokszor arra leszek figyelmes, hogy egy árny elsuhan mellettem a házban. Azt gondoltam, csak ő lehet az, de nemrég egy médiumnál jártam, aki elárulta nekem, hogy a lelke már nincs itt, és megnyugvásra talált az édesanyja és a fia mellett. A szeánsz alatt végig sírtam, mert olyan kézzelfogható volt a jelenléte… Az ő szavait adta vissza a médium és rengeteg kérdésemre is választ kaptam, ami nagyon megnyugtatott. Sőt, sikerült megnevettetnie is” – mondta korábban Vajna Tímea.

andy tímea vajna

Andy és Vajna Tímea (Fotó: Smagpictures)

Olvasnál még Vajna Tímeáról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top