Mindennapok

Lehull a lepel: ebben a városban nézik a legtöbb pornót

A felmérésből az is kiderült, melyik városban melyik fajta pornóra kattanunk a leginkább.

A Pornhub idén is elkészítette éves áttekintését azokról az országról, ahol a legtöbben látogatják meg az oldalt, ám most azt is megtudhatjuk, melyik város kiemelkedő pornófogyasztás tekintetében, adta hírül a nuus.hu

Kiderült, ezekben a városokban néznek a legtöbben pornót - Fotó: Charles Deluvio on Unsplash

Kiderült, ezekben a városokban néznek a legtöbben pornót (Fotó: Charles Deluvio / Unsplash)

New York City szerepel a Pornhub első helyén, bár 8,5 millió lakosával (ha az elővárosokat nem nézzük)  csak a 26. helyet foglalja el a legnépesebb városok listáján. Ezt követi a második helyen London, amelynek lakossága New Yorkhoz hasonló, 8,1 millió. A Párizs a harmadik helyen áll, de csak 2,1 millió lakosa van, vagyis a városban egy csomó pornónéző lakik. 

Az Egyesült Államokban 7 város van a top 20-ban, Ausztráliában 3, Japánban és Olaszországban egyaránt 2. A 20 legfontosabb város együttesen a Pornhub napi forgalmának 16,8 százalékát teszi ki.

 Az is kiderült, milyen felnőttfilmeket néznek a városlakók előszeretettel: A brisbane-i látogatók 19 százalékkal nagyobb valószínűséggel választják a tetovált nőket és 17 százalékkal több öklözést néznek. Mind Rómában, mind Milánóban az olasz látogatók nagyobb valószínűséggel nézik meg a bukkake videókat (vagyis amikor több férfi ejakulál egy személyre), míg a varsói látogatók 10 százalékkal többet néznek biszexuális videókat, mint Lengyelország többi részén.

A Pornhub látogatással átlagosan világszerte 10 perc 13 másodpercet töltenek el, a legtöbbet a szöuliak tartózkodnak az oldalon, a japán városokból érkező látogatók általában sokkal gyorsabban mennek el az oldalról. 

További cikkeink a témában: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top