Mindennapok

Bekattant a karanténban, kilökte a hetedikről a feleségét egy brit férfi

A férfi nem tudta elviselni, hogy házikaranténban kell maradnia és nem tud visszautazni Nagy-Britanniába.
Ebben a házban történt a szörnyűség

Bekattant a karanténban, és kilökte feleségét egy hetedik emeleti lakás erkélyéről egy brit férfi Thaiföldön. A 46 éves Dave Mitchell és 56 éves, thai neje, Sukanda vitatkoztak, majd a férj gyakorlatilag átdobta a nőt az erkély korlátján.

Az asszony életét az mentette meg, hogy két szint között egy kiálló tetőre zuhant. Magánál volt akkor is, amikor a mentők a helyszínre értek, majd kórházba szállították.

A férj elbarikádozta magát a lakásban, és összekulcsolt kezekkel ült az erkélyen órákon keresztül, mintha imádkozna. A rendőrség végül a szomszédok segítségével bejutott az apartmanba, ahol letartóztatták Mitchellt.

A férfi azt mondta, azon húzta fel magát, hogy a koronavírus-járvány miatti zárlat okán törtölték a Nagy-Britanniába tartó járatokat is, és így nem tudott visszautazni hazájába. Mindemellett azt is nehezen tudta elviselni, hogy a lakásban kell maradnia.

A feleséget kórházban ápolják súlyos sérülésekkel, többek között a karja és a csípője is eltört.

via

Ezek is érdekelhetnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top