Mindennapok

Szétroncsolta egy nő arcát egy felelőtlen biciklis

A semmiből érkezett egy budai busz elé egy kerékpáros, a fékezéstől egy utas elesett és az egész arca tönkrement.

Csütörtökön mutatott nekünk egy horrorisztikus felvételt a Bp-i Autósok Közössége oldal, az látható rajta, hogy egy biciklis felelőtlenül, az utolsó pillanatban, a kötelező elsőbbséget nem megadva bevág egy busz elé a XII. kerületben. A kerékpáros nem is lassított, a buszvezetőnek pedig nem volt más választása, mint teljes erejéből lefékezni, így az utolsó pillanatban elkerülte a balesetet. (Az már csak hab a tortán, hogy a biciklis, mintha mi sem történt volna, száguldott tovább egy másik mellékutcába, köszönő-bocsánatkérő gesztusként azért még feltette a kezét).

Azaz mégsem kerülte el. Sajnos ugyanis van folytatása a történetnek: a fékezés miatt az egyik utas olyan csúnyán elesett, hogy az egész homloka felszakadt, kórházba kellett vinni, rengeteg öltéssel varrták össze a sebet. “SEGITSETEK NEKEM MEGTALÁLNI ŐT, MIATTA TÖRTÉNT A BALESETEM. TÖNKRE MENT EGY ÉLETRE AZ ARCOM . OSSZÁTOK MEG !!” – posztolta az áldozat, Anikó a fotók mellé, amelyeket ma szintén közölt az autós oldal.

Forrás: Bp-i Autósok Közössége

Forrás: Bp-i Autósok Közössége

A kerékpárost keresi a rendőrség. “A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen kerékpáros 2020. május 20-án 6 óra 58 perckor Budapest XII. kerületében, az Ignotus utca és a Csaba utca kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget egy busznak” -közölték a police.hu-n.

Óvatosan azon a biciklin!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top