Mindennapok

Csodájára járnak a Fabó házaspár soproni kertjének

Az idős házaspár minden szabadidejét a kertjük művelésével tölti. Nem csoda, hogy a kis birodalmuk már országszerte is ismert a kertépítő körökben.
kertészkedés

Fabó Károly és felesége kertje nem mindennapi szépségű. Az idős házaspár régóta tervezi és szépítgeti hobbiból, kertjüket rengeteg évelő virág, örökzöld, kúszó- és sziklakerti növény díszíti – írja a kisalfold.hu.

A ház körül úgy alakítottak mindent, hogy művelhessék előkertjüket, ahol rengeteg növény kapott helyet: dália, írisz, futórózsák, körömvirág, margaréta, ciklámen, rododendron, azálea, hortenzia, páfrányok és még sok más. Télen is zöld minden: a tiszafák, a borostyánok és a babérmeggy a hideg évszakban is színt visz a kertbe.

#sopron #kert 🌷🌹🥀🌺🌸🌼 A házaspár régóta tervezi és szépítgeti hobbiból a takaros faházuk körüli elragadó kertet, mely már országszerte is ismert kertépítő körökben.

Posted by kisalfold.hu on Thursday, July 16, 2020

Fabóék elmondása szerint addig folytatják a kis birodalmuk gondozását, amíg erejükből telik, de koruk miatt a munka már egyre nehezebb.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Olvass még a virággondozásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top