Mindennapok

Elolvadunk! Óriás négylábú barátját használja párnának a kisbaba

A kétéves baba, mióta csak járni tud, minden éjjel a boxer mellé kucorodik a paldószőnyegre.

A 23 hónapos Finn Knudstonnak rendkívül jó oka volt arra, hogy felkeljen éjjel három órakor, ugyanis neki van a legjámborabb, egyben legnagyobb szőrös „dadája”, Brutus a boxer, akitől szinte teljesen elválaszthatatlan. Az imádnivaló felvételeken látható, hogy Finn megragadja a takarót az éjszaka közepén, lemászik a kiságyból, és csatlakozik Brutushoz a padlószőnyegre, hogy együtt aludhassanak – derül ki a Bored Panda cikkéből.

Minden éjjel a padlószőnyegre mászik a baba a boxerhez

Minden éjjel a padlószőnyegre mászik a baba a boxerhez. Fotó: Youtube

Amíg Brutus alig mozog, Finn megpróbálja kényelembe helyezni magát, szőrős barátját párnának használja. Miután Finn anyukája minden reggel a boxer mellett találta kisfiát, felállított egy kamerát a gyerekszobában, hogy megtudja, pontosan mi is történik az éj leple alatt:

Paige, az anyuka megjegyezte: kezdetben Brutus minden nap a szőnyegen aludt a kiságy előtt, de amikor Finn a rács nélküli kiságyban kezdett aludni, Brutus egyfajta védőhálóként szorosan az ágy mellé feküdt, hogy megakadályozza a kisfiú kiesését. Miután a baba járni kezdett, fordult a kocka, és Finn bújt oda szorosan a kutyához.

Külön jó, hogy ilyen bébiőre van Finnek, aki veleszületett szívrendellenessége miatt extra monitorozást igényel.

Még több cikk a gyerekek és kutyák kapcsolatáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top