Mindennapok

4 év, 9 gyerek: ismerd meg a Young családot

Maxine Young és Jacob Young legidősebb gyermeke 8 éves, a legkisebbek pedig csak pár hónaposak.

Maxine Young és Jacob Young 2016-ban házasodott össze, és akkor még nem gondolták volna, hogy négy évvel később kilenc gyerek boldog és büszke szülei lesznek.

Maxine Young mindig is szeretett volna örökbefogadni, de ahogyan egyre jobban beleásta magát a témába, úgy gondolta, inkább nevelőszülő szeretne lenni. Partnerével együtt két hónap alatt el is végezték a tanfolyamot, és egy hónappal később már csörgött is a telefon. Korábban jelezték, hogy akár két gyermeket is szívesen magukhoz fogadnak, és amikor kiderült, hogy három testvér keres szerető otthont, azonnal igent mondtak. Később pedig hozzájuk került negyedikként a legkisebb testvér, Elliot is, írja a Good Morning America

Nem sokkal később tovább bővült a család, 2018 októberében megszületett a házaspár első vér szerinti gyermeke, Henry. Maxine Young úgy tudta, hogy természetes módon nem eshet teherbe, a kisfiuk is mesterséges megtermékenyítéssel fogant meg, ezért igencsak meglepődött, amikor kiderült, ismét várandós. Főleg, amikor kiderült, hogy négyes ikreket hord a szíve alatt. Ugyan az orvosok kicsit aggódtak amiatt, hogyan hordja majd ki Maxine mind a négy babát, de végül minden jól alakult, és 2020 júliusában megszületett Silas, Theo, Beck és Cecilia.

Youngék pedig időközben úgy döntöttek, adoptálják négy nevelt gyermeküket is, akik közül a legidősebb most nyolcéves, a legkisebb pedig hároméves. Maxine Young elismerte, ugyan vannak, akik hasonlóan nagy családban élnek, de ritka az, hogy kilenc gyerekből nyolc még nem töltötte be az ötöt. Hozzátette, természetesen hordoz magában némi kihívást az, hogy mindegyik gyerekre megfelelő idő és figyelem jusson, de a nagyobbak szívesen segítenek a kicsiknél, és hihetetlen szeretet uralkodik az egész házban.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Még több nagycsaládos történet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top