nlc.hu
Mindennapok

Caitlyn Jenner a sok hajléktalanra panaszkodott

Caitlyn Jenner arra panaszkodik, hogy a gazdag barátai a sok hajléktalan miatt elköltöznek Kaliforniából

Zavarják a hajléktalanok a gazdag embereket Caitlyn Jenner szerint. A privilegizált panaszkodása sokakat kiakasztott.

A cégek sorra hagyják ott Kaliforniát, 18 ezer cég távozott az államból. A barátaim is elköltöznek innen

– mondta Caitlyn Jenner egy Trump-párti műsorvezető, Sean Hannity műsorában, hozzátéve, hogy a szomszédja pont kiürítették a repülőgéphangárt, mert a hajléktalanok miatt elköltözik Arizonába, mivel már nem bírja nézni, milyen sok van belőlük az utcákon – írja a Unilad.

Caitlyn Jenner idén februárban (fotó: Paul Archuleta/Getty Images)

Caitlyn Jenner idén februárban (Fotó: Paul Archuleta/Getty Images)

Caitlyn Jenner újabban politikai babérokra tör, és a Republikánus Párt színeiben szeretne Kalifornia állam kormányzójává válni, ennek köszönhetően támadja a szerinte elitista karrierpolitikus jelenlegi kormányzót, Gavin Newsomot. Jenner megjegyzéseit rengeteg kritika érte, nem éppen jogtalanul. Van abban ugyanis valami bicskanyitogató, amikor egy magánrepülőgéppel és saját hangárral rendelkező panaszkodik arra, hogy milyen rossz neki, amiért hajléktalan embereket kell látnia az utcákon, Caitlyn Jenner ezt pedig releváns érvként hozza fel a televízióban. A transznemű Jenner azért az interjúban mindenkit megnyugtatott: ő maga nem szeretne elköltözni Kaliforniából.

A Kardashianok és Jennerek körül mindig történik valami:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top