nlc.hu
Szabadidő

Donald Trump lánya Kim Kardashian nyomdokiba lép?

Ivanka Trump lesz az új Kim Kardashian?

Donald Trump lánya apja elnöksége után szeretne tiszta lappal indulni, és egy olyan jó üggyel akarja elfeledtetni az elmúlt négy évet, amiért Kim Kardashian is kitartóan küzdött.

Az Egyesült Államok előző elnökének lánya állítólag már kidolgozott egy tervet arra, hogy térhet vissza a köztudatba, hogyan javíthatna az imidzsén, és a hírek szerint Ivanka Trump Kim Kardashian nyomdokaiba lépne, mégpedig úgy, hogy ő is a börtönreformot tűzi a zászlajára, hogy lelkesen fog kampányolni mellette.

Ez a témaválasztás egyébként annyira nem meglepő, hiszen Ivanka Trump férje, Jerad Kushner is támogatója ennek az ügynek, olyannyira, hogy Kim Kardashian 2018-ban fel is vette a házaspárral a kapcsolatot, majd alkalma volt tárgyalni Kusnerrel és Donald Trumppal is a börtönreformokról, sőt, később egymás mellett ültek, amikor az akkori elnök Fehér Házban beszédet tartott igazságügyi reformokról. 

Ivanka Trump és Kim Kardashian West Donald Trump beszédét hallgatja 2019 nyarán.

Ivanka Trump és Kim Kardashian Donald Trump beszédét hallgatja 2019 nyarán (Fotó: Profimedia)

Ivanka Trump, akit édesapja még 2017-ben nevezett ki elnöki tanácsadónak, a közeli ismerősök szerint szeretné lerázni magáról a terhet, ami Donald Trump politikai szerepvállalása jelent, férjével  maguk mögött akarják hagyni azt a káoszt, amit az elmúlt négy év jelentett, és tiszta lappal szeretnének indulni. Szakértők szerint pedig okos húzás egy olyan fontos üggyel felhívni magára a figyelmet, mint a börtönreformok.

(via Yahoo News)

Apja lánya?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top