nlc.hu
Mindennapok

Nagymama szerepre vágyik Kandász Andi

Már unokázna az 50 éves Kandász Andi

Lélekben már a nagymama szerepre készül a tévés.

Bármikor készen áll a nagymama szerepre, unokázna már Kandász Andi. Mint a Tények Plusz riportjából kiderül, a műsorvezető a 23 kilós fogyása óta igazán fittnek érzi magát, ez csak segítené abban, hogy lánya mellett legyen, ha anyává válna. Arra azonban még várni kell, hogy a 26 éves Lolita belekóstoljon az anyai örömökbe.

Kandász Andi és Lolita

Kandász Andi és lánya, Lolita – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Én bármikor készen állok, hogy nagymama legyek. Ez csak a Lolcsin múlik, hogy erre mikor kerül sor, mert nagyon-nagyon szeretjük a gyerekeket és alig várom, hogy anélkül, hogy bármilyen felelősségem lenne, kényeztethessem az unokámat” – vallotta be az 50 éves Kandász Andi.

Az anya-lánya kapcsolat Kandász Andiék családjában mindig is nagyon szoros és nagyon különleges volt. Ma is tartanak anya-lánya napokat, amikor közös programokat csinálnak szigorúan kettesben, csak egymásra figyelve. A természetük is hasonló: mindketten vagányak és igazi kalandorok, akik folyton úton vannak, hogy az egész világot bejárják. Sőt külsőre sem tagadhatják le egymást: a műsorvezetőt és lányát olykor testvéreknek nézik.

Olvass még Kandász Andiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top