nlc.hu
Mindennapok

Egy menyasszony megható beszédet mondott a leendő mostohafiának

Az év legmeghatóbb beszédét mondta el a leendő mostohafiának – videó

Ilyen kedves videót ritkán látni.

Vanessa Lynch 2021. december 11-én ment hozzá férjéhez, Craighez, de mielőtt kimondták volna az igent, Lynch gondoskodott arról, hogy hamarosan leendő mostohafia is tudja, hogy neki is elköteleződik. A csodás pillanatot videóra vették, és megosztották a South West News Service (SWNS) – brit hírügynökséggel.

szeretet

Fotó: Pexels

„Henry, tudom, hogy nem voltam ott azon a napon, amikor a világra jöttél” – mondta a 30 éves Vanessa a 9 éves Henrynek. „Nem voltam ott az első lépéseidnél vagy az első szavaidnál, de ígérem, hogy ott leszek még sok-sok első lépésednél” – mondta, majd így folytatta: „Megígérem, hogy úgy foglak szeretni, mintha a saját gyermekem lennél, és végül megígérem, hogy a legjobb felesége leszek az apukádnak, és azt is megígérem, hogy a lehető legjobb mostohaanya leszek számodra”

A Lynch pár esküvőjét már nagyon várták, hiszen Vanessa és Craig 2019 augusztusában eljegyezték egymást, de a COVID-19 elhalasztotta a terveiket. Azok a vendégek, akik részt vettek a decemberi esküvőn, első kézből láthatták a szívből jövő pillanatot a minnesotai Cambridge-ben. Vanessa és Craig akkor találkoztak először egymással, amikor mindketten másodévesek voltak az Augsburg College-ban. Nem is sejtették, hogy néhány rövid év múlva már házasok lesznek.

A videót itt tudod megnézni:

(FoxNews)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top