nlc.hu
Mindennapok

Óriásplakáton keresi párját egy angol férfi

Óriásplakáton keresi párját egy angol férfi

A 23 éves Ed Chapman kétségbeesett ötlete úgy tűnik, működik.

A Leedsben élő 23 éves Ed Chapman kamaszéveinek nagy részét, sőt a húszas éveinek elejét is azzal töltötte, hogy megpróbált magának párt találni. Kísérletei azonban nem jártak sikerrel, hiába próbált személyesen és online is szerencsét. Mikor betöltötte a 23-at, eldöntötte, nincsen más lehetőség, be kell vetni a nagyágyút: Igen nagy összegért kibérelt egy hirdetési felületet a Leeds mellett elhaladó M621 autópálya mentén és kitett egy óriási plakátot magáról azzal a felirattal, hogy „Randizz velem”, illetve egy mellékelt e-mail-címmel – számolt be a mirror.co.uk.

Ed Chapman pózol a magát hirdető táblával.

Fotó: Instagram /Justedofficial

Nem lehet tudni, hogy a humora, vagy a két méter széles mosolya volt-e az oka, de elvileg Ed már a plakát kihelyezésének napján kapott egy megkeresést egy nőtől, aki azt mondta, szívesen randizna vele. Azóta már többen is jelentkeztek a különös hirdetésre.

Ed egyébként már egy évtizede készít Youtube-videókat és követőinek száma egy ponton elérte a 37 ezret. Ezenkívül egyik barátjával közösen rendszeresen készít vicces podcasteket (Two Pals On a Podcast). Legutóbb október elején készült új adás, melyben arról beszélgettek, mi kell ahhoz, hogy valaki népszerű legyen, előtte pedig azt járták körül, vajon tönkreteszi-e a randizást a Tinder.

Ed Chapman egyébként nem az első, aki óriásplakát segítségével próbálja megtalálni az igazit. 2019-ben egyik honfitársa, egy igen misztikus milliomos mormon folyamodott ugyanehhez a taktikához, sőt, már 2013-ban is akadt egy üzletember, aki az óriási formátumba kinyomtatott egyszerű üzenettel kísérelte meg megtörni randizás terén a pechszériáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top