nlc.hu
Mindennapok

Berki Mazsi luxusautója

Berki Mazsi a 75 milliós luxusterepjárójában adott interjút – videó

Berki Mazsi luxusautója hetek óta lázban tartja a netezőket. Berki Krisztián özvegye – a Blikk információi szerint -olyan terepjáróval jár mióta egy jól menő vidéki üzletemberrel van együtt, amit alig néhányan engedhetnek meg maguknak.

Berki Mazsi

Berki Mazsi a luxusterepjárójában – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

 

Berki Mazsi

Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

 

Berki Mazsi

Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A kisgyermekes üzletasszony és influenszer az új, 75 millió forintos Mercedes MG G63 típusú terepjárójában (amelynek a tankja több mint 50 literes, és nagyjából 15 litert fogyaszt) fogadta a Tények Plusz riporterét, és ott adott interjút, útban a kozmetikusához. Így most már nemcsak kívülről láthatjuk, hanem belülről is. 

Berki Mazsi elmondása szerint a férje halála óta folyamatos lelki megpróbáltatásokon megy keresztül, és úgy gondolta, a Dancing with the Stars-ban való szereplés segít neki, hogy újra megtalálja a boldogságot. Azt vallja: ha van egy boldog anya, akkor van egy boldog baba is. A Tények Plusz stábjának többek között őszintén vallott a tánccal való kapcsolatáról, valamint arról is, hogy miért zárkózott be az elmúlt időszakban.

Berki Mazsi

Berki Mazsi és táncpartnere, Bonyhádi Ferenc a Dancing with the Stars 3. első adásában – Forrás: TV2 / DWTS – videó

Mint mondja, próbálja óvni a magánéletét, de nem tudja. “Nagyon zárkózott lettem az emberek felé, úgy érzem. Már nem nyitok annyira, ahogy ezt korábban megtettem, mivel nincsen bizalmam senki felé” – árulta el Mazsi, hozzátéve: a sajtó által kapott ismertséget egy olyan célra próbálja fordítani, és egy olyan irányba elvinni, amivel adhat majd az embereknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top