Mindennapok

Élj tudatosan, tervezz kreatívan!

Töltsd meg kreatív tartalommal a Westend logóját a fenntarthatóság jegyében! Úgy tervezd át az ikonikus nagy W betűt, hogy hirdesse a tudatos vásárlást és fogyasztást, a papírmentes parkolást, egyszóval a fenntarthatóságot!

Te át szoktad gondolni, hogy mit veszel le az áruházak polcairól, mire van igazán szükséged, mi legyen azokkal a használható dolgaiddal, amelyek feleslegessé váltak? Hogyan takarékoskodhatsz az erőforrásokkal? Mit tegyél, hogy a háztartásodban keletkező hulladékból ne csak szemét legyen? Milyen megoldásokat kínálnak neked, amelyekkel fenntarthatóbban tudsz élni?

Ma már ezek mellett nem lehet elmenni, hiszen rendkívüli időket élünk, és talán sosem volt még ennyi eszközünk, de ekkora kihívásaink sem a jövőt illetően. Erre hívja fel a figyelmet a Westend Élj tudatosan! szlogenű kampánya, ami arra kér, hogy mondj nemet az élelmiszer-pazarlásra, a feleslegessé váló, de még használható ruháidat add oda másnak, például vidd be a Westendben található ReStore-ba, és ahol lehet, használj papírmentes digitális megoldásokat, mondjuk a parkolásnál.   

Élj tudatosan, tervezz kreatívan!

És mivel az októberi kampányhoz egy dizájnpályázat is társul, indulj el rajta és töltsd meg kreatív tartalommal a Westend logóját a fenntarthatóság jegyében! Tervezd át digitálisan úgy az ikonikus nagy W betűt, hogy hirdesse a fenntarthatóságot, a tudatos vásárlást és fogyasztást, továbbá a papírmentes parkolást a bevásárlóközponthoz kötődően.

A pályázati anyagokat november 4-ig kell feltölteni a westend.hu/designpalyazat oldalra, ahol részletes pályázati kiírás is szerepel. A beérkezett pályaműveket egy rangos szakmai zsűri bírálja el, az eredményt pedig november 17-én teszik közzé. A zsűri tagjai: Winkler Nóra, rádiós és televíziós műsorvezető, művészeti újságíró, árverésvezető, Balázs Nikolett, a MŰTŐ kollektíva tagja és nemzetközileg aktív művész, valamint Pátkai Marcell, az Artkartell vezetője. Ők ítélik oda az első, második és harmadik helyezettnek járó 300 000, 200 000 és 100 000 forint értékű Westend ajándékkártyát. A szakmai zsűrin kívül a Westend három bérlője különdíjjal jutalmazza az általuk legkiválóbbnak tartott pályázókat és lesz online közönségszavazás is. Az eredményhirdetés napján a legjobb 40 pályaműből kiállítás nyílik a bevásárlóközpontban, ami egészen jövő január közepéig látható lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top