nlc.hu
Mindennapok

Otthonban Terry Black árva lánya

Átmeneti otthonba került Terry Black 17 éves lánya, mert nem jött ki a gyámjával

Befogadója, Árvai Mónika szerint véglegesen megromlott közöttük a viszony.

Immár átmeneti otthonban éli a napjait a 2019-ben meghalt Terry Black (Rácz Károly) örökbe fogadott lánya, Rácz Fanny – tudta meg a Blikk. Gyámja, Árvai Mónika azért döntött így, mert a kapcsolatuk az utóbbi hetekben semmit sem javult, emiatt – állítása szerint – tarthatatlanná vált odahaza a helyzet.

Terry Black

Az előadóművész Terry Black 72 éves korában, 2019. szeptemberében hunyt el – Fotó: Sajtóklub RTL Klub /

Úgy gondolom, ha javítani szeretne a kapcsolatunkon, megtehetné, hiszen ugyanúgy támogatom anyagilag, mint eddig, de ő hetente legfeljebb egyszer hív fel és akkor sem érdeklődik irántam. Szeretne hazajönni, de nem akar változtatni az életvitelén” – magyarázta döntését a bulvárlapnak Fanny egykori befogadója, aki szerint láthatóan jól érzi magát a lány az átmeneti otthonban, saját szobába is van.

Amennyiben Árvai Mónika végleg lemond Fanny felügyeleti jogáról, akkor a lány gyermekotthonba kerül, és 24 éves koráig utógondozásban részesül. Gyámja reméli, ez változást hozhat Fannynál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top