nlc.hu
Sztárok

Terry Black gyermekei elszakadtak egymástól

„Nagyon elszomorító, hogy nem ápolják az apjuk emlékét” – Terry Black gyermekei elszakadtak egymástól

Az előadóművész egyik legjobb barátja nyilatkozott.

Négy éve annak, hogy elhunyt Terry Black, és egyik nagyon jó barátja, Árvai Mónika a Blikknek elmondta, két gyermeke, a most tizennyolc éves Fanny és a huszonegy éves Dani már nem tartja se vele, se édesapjuk más ismerőseivel a kapcsolatot.

„A történtek ellenére az én ajtóm mindig nyitva áll előttük, hiszen nem volt köztünk hangos szó, veszekedés, egyszerűen csak így döntöttek. Ami nagyon elszomorító, hogy nem ápolják az apjuk emlékét, még a fotóit is nálam hagyták, mint akik egyáltalán nem kíváncsiak rá” – állítja.

Egy évvel ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy átmeneti otthonban került Rácz Fanny, ugyanis gyámjával, Árvai Mónikával a kapcsolatuk megromlott.  

“Úgy gondolom, ha javítani szeretne a kapcsolatunkon, megtehetné, hiszen ugyanúgy támogatom anyagilag, mint eddig, de ő hetente legfeljebb egyszer hív fel és akkor sem érdeklődik irántam. Szeretne hazajönni, de nem akar változtatni az életvitelén” – nyilatkozta akkor.

A Blikk pár hónappal később arról írt, hogy Árvai Mónika lemondott a gyámságról

Terry Black

Fotó: Sajtóklub/RTL Klub

Ami az ismerősöket illeti, Árvai Mónika mostani interjújában azt mondta, a mai napig tartja a kapcsolatot Terryvel közös barátaival, és sokszor emlegetik az előadóművészt.

„Terry nem csak csodálatos barát, de nagyszerű apa volt. Az utolsó fillérjét is a gyerekekre költötte, és mindent annak rendelt alá, hogy Fanny és Dani boldogok legyenek és semmiben ne szenvedjenek hiányt. Ennek érdekében még saját magától is megvonta a boldogságot, például soha nem keresett társat, mert úgy vélte, a gyerekek az elsők” – fűzte hozzá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top