nlc.hu
Sztárok

Terry Black gyerekei nem beszélnek egymással

Terry Black gyerekei már egyáltalán nem beszélnek egymással – erről vallott az előadóművész lánya

Rácz Fanni és testvére, Dani egyáltalán nem tartják a kapcsolatot.

2019-ben hunyt el Terry Black, akinek a gyerekei így szülő nélkül maradtak. A fia, Dani azóta nagykorú lett, míg a lányát, Fannit örökbe fogadta egy jó barátja, Árvai Mónika. 

„Terry hárommillió forintnyi adósságot hagyott a gyerekekre, többek között a németországi lakás lakbérét, amit, ha nem fizetünk ki, akkor Fanniék utcára kerülhetnek. Áprilisig van kilakoltatási moratórium” – mondta korábban Fanni gyámja. Több mint egy éve nem lehetett hallani az ügyről, ám ma reggel a Mokka vendége volt Mónika és Fanni. Kiderült, hogy Terry Black gyerekei már egyáltalán nem beszélnek egymással. 

„Nem szoktunk kommunikálni. Nagyon ritkán beszélünk, rendesen nem szoktunk. (…) Nincs semmi ok, csak egyszerűen így alakult”

– mondta Fanni, majd a gyámja vette át a szót. „Elszomorít a helyzet. Az egy dolog, hogy a Dani milyen környezetben van, de a Fannit mindig biztatom, hogy beszéljenek egymással és sokszor mondom, hogy ez egy család. (…) Én se vagyok egy egészséges, szeretném, ha biztonságba kerülne Fanni. Mindig is a javát szerettem volna” – mondta Árvai Mónika.

terry black és fanni

Terry Black és lánya, Fanni (Fotó: Youtube / TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top