nlc.hu
Mindennapok

Feleséget kereső lottónyertes

Feleséget keres a milliárdos lottónyertes

A dortmundi férfi nyert a lottón, felmondott a gyárban, vett pár luxusautót és most házasodna.

A török származású német Kursat Yildirim még szeptemberben nyert őrült nagy összeget a lottón, 8,6 millió fontot (csaknem négymilliárd forintot) és egy percig sem vesztegette az idejét. A 41 éves, egykori acélgyári munkás azonnal felmondott a munkahelyén és már elvert több százmillió forintnak megfelelő összeget egy Ferrarira és egy Porschéra.

Kursat elvitte a lottónyereményt (Illusztráció: Pexels.com)

Kursat elvitte a lottónyereményt (Illusztráció: Pexels.com)

Vett luxusórát és drága italokat. Mi is hiányozhat még? Kursat hamar rájött, hogy mit ér a gazdagság, ha nem oszthatja meg valakivel, ezért most feleséget keres és arra kérte a történetéről beszámoló Bildet, hogy hangsúlyozzák, ő még egyedülálló. Mint mondja, a hajszínben is megengedő, szőke vagy barna hajú nőbe is bele tudna szeretni.

„Csak szerelmes akarok lenni. Olyan nőt keresek, aki szeret utazni és kész családot alapítani velem. Szükségem van egy nőre, akiben megbízhatok, bármi történjék is” – sejtelmeskedett a lottónyertes. A Bild persze már egy e-mail-címet is készített, ahol várják a jelentkezőket, akikből – remélik – nem lesz hiány.

Kursat gyorsan leszögezte, hogy óvakodni fog azoktól a nőktől, akik csak a gyors meggazdagodás lehetőségét látják. Már tapasztalja a gazdagság árnyoldalait, hirtelen ugyanis rengeteg barátja lett, rég nem hallott ismerősök kérnek tőle pénzt.

Ennek ellenére nem bánja meg, hogy a közösségi oldalakon posztolt a nagy nyereményéről. Emellett tovább lottózik, és azt állítja, hogy 15 év játék után „egyszerűen nem tudja abbahagyni”.

Jövőbeli terveiről a multimilliomos a következőket mondta: „Az a nagyszerű ebben, hogy ilyen sok embert tudsz boldoggá tenni. Azonnal utaltam pénzt a szüleimnek és a testvéreimnek. Szívesen elmennék Afrikába kutat ásni és megajándékozni az ottani gyerekeket”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top