nlc.hu
Mindennapok

Ez jellemző az ikerláng kapcsolatra

Mi történik, ha találkozol az ikerlángoddal?

Amikor a szerelmet keresed, akkor igazából az ikerlángod felé küldesz jelzéseket, hogy szeretnél rátalálni.

A szíved legmélyebb vágya az, hogy megtaláld az ikerlángodat, önmagad azon részét, ami nélkül nem érzed teljesnek magad. Az ikerláng nem ugyanaz, mint a lelki társ, bár a két fogalmat gyakran összekeverjük. Az ikerláng lényegében a lelked másik fele, ezért hívják tükörléleknek is. Ő az, akivel mély, intenzív kapcsolatban álltok egymással, és amikor találkoztok, a kapcsolat jellemzően gyógyító hatással van rád, és azt érzed, végre megérkeztél. Míg lelki társból több is előfordulhat egy életben, addig ikerlángból csak egyetlen egy létezik számodra.

Mi történik, ha találkozol az ikerlángoddal?

1. Nem mindig lesz szerelem

Amikor találkozol az ikerlángoddal, akkor elönthet a déjà vu érzése. Úgy érzed, mintha mindig is ismerted volna ezt a személyt, és azon tűnődsz, vajon hol lehetett egész életedben. Azonban fontos azt is tudni, hogy az ikerlángok nem mindig szeretnek egymásba, olykor inkább rokonléleknek számítanak, nem lesz a kapcsolódásból szexuális vagy szerelmi kapcsolat.

2. Kutya-macska viszony

Amikor az ikerlángod megérkezik az életedbe, az nem feltétlenül lesz békés egyesülés. Lesznek olyan időszakok, amikor az érzelmek legmélyebb bugyraiba taszítjátok egymást, amitől menekülhetnéked támad. Az ikerlángod úgy felforgathatja az életed, hogy a változás megijeszt, és lehet, hogy rengeteg heves vitával kutya-macska viszonyba keveredtek egymással. Ez azért is van, mert az ikerlángoddal egymás tükörképei vagytok, és nem feltétlenül tetszik, amit magatokról a tükörben láttok. A végén azonban, ahogy az együtt töltött idő összekovácsol titeket, a lelketek egyesülése a javatokat fogja szolgálni.

Nő és férfi együtt vacsorázik

Az ikerláng más, mint a lelki társ (Kép: Getty Images)

3. Hazaérkezel

Ha a kezdeti viharos időszakon átestek, akkor úgy érzed magad, mint aki testben, elmében, szellemben és lélekben is hazaérkezett. Minden addigi nehézség értelmet nyer hirtelen. Elmúlik a kényszer, hogy megtaláld a tökéletes társat vagy a tökéletes barátot – az ikerlángod látszólag olvasni fog a gondolataidban, az elmédben és a testbeszédedben. Ebben az otthonérzésben nem lesz ítélkezés vagy neheztelés. Mindketten azon fogtok dolgozni, hogy a régi sebeket magatok mögött hagyjátok.

4. Előhozza a legjobbat belőled

Az ikerlángod tudja, hogy ki vagy a lényed mélyén, így arra is képes, hogy a legjobb énedet előhozza belőled. Ha a közelében vagy, akkor érzed magadban, hogy az életed minden területén jobbá akarsz válni. Az ikerlángod segít megtalálni magadban azt, aki a felszínen túl vagy, és aki mindig lenni szerettél volna.

5. Azonnali kapcsolódás

Ha találkozol valakivel és azonnal vonzódást érzel iránta, az azt jelentheti, hogy az ikerlángoddal találkoztál. Lehet, hogy egy összejövetelen összenézel egy emberrel és nem tudod elfordítani a tekinteted, vagy azon kapod magad, hogy többet akarsz tudni róla, amint bemutatnak titeket egymással. Bárhogy is legyen, a mágneses vonzalom, amit iránta érzel, tagadhatatlan.

6. Hasonló életút

Amint elkezdtek egymás előtt megnyílni és feltárjátok az életutatokat, észre fogod venni, hogy az ikerlángod hasonló, szinte azonos utat járt be, mint te. Legyen szó akár a múltbeli tapasztalatokról, akár jövőbeli törekvésekről, azt fogod tapasztalni, hogy ez a személy mintha végig veled lett volna, és pontosan tudja, merre tartasz. Bár ez fantasztikus érzés, de egyben frusztráló is lehet, mert a feladás nem opció, amíg vele vagy.

7. Szakítotok, hogy kibéküljetek

Egy kapcsolat befejezése nehéz és szívszorító. De készülj fel arra, ha egyszer összehangolódsz az ikerlángoddal, hogy ez a folyamat gyakori lesz a kapcsolatotokban. A szakítás, majd a kibékülés gyakori az ikerlángoknál, olykor egy pillanat, de előfordul, hogy évekig is tart a távollét, ám valahogy az élet biztos, hogy újra keresztezni fogja az útjatitokat. Mivel a kapcsolatotok megszakíthatatlan, ne veszítsétek el a reményt, hiszen az ikerlángkapcsolatok olyan mélyen gyökereznek, hogy egy szakítás csak egy csepp a szeretet tengerében.

Az ikerlángok a bizalom és az elégedettség érzését testesítik meg. Még ha távol is vagytok egymástól, mindketten megértitek, hogy az elkötelezettség és a kötelék, ami köztetek van, olyasvalami, amit nem szabad eldobni magatoktól. Együtt a legtöbbet hozzátok ki az életből, miközben gondoskodtok egymásról és arról az időtálló fogadalomról, amelyet már jóval a találkozásotok előtt tettetek.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top