nlc.hu
Mindennapok

Levette a lábáról Kisó a Depeche Mode alapítóját

Levette a lábáról Kisó a Depeche Mode alapítóját, Martin Gore-t

A műsorvezető kezdetben kicsit tartott tőle, hogy a legendásan zárkózott zenész mennyire fog megnyílni neki az interjú során. Meglepetésére azonban nemcsak közvetlen volt, de olyan mélyebb témákat is érintettek, mint az apaság és a vallás.

Újabb világsztárral készített interjút a 95.8 Sláger FM műsorvezetője, Kisó azaz Kiss Orsolya. A műsorvezető több tucatnyi világhírű zenészt, előadót kapott már mikrofonvégre. Azonban a Depeche Mode alapító tagjával, Martin Gore-al való beszélgetése előtt volt benne némi drukk.

„Berlinben a világkörüli turné bejelentésének helyszínén volt szerencsém egy hosszabb interjút készíteni Martin Gore-al, a Depeche Mode frontemberével. Kicsit izgultam, hiszen róla köztudott, hogy nem valami bőbeszédű. Az interjú egy pontján viccesen meg is jegyezte, hogy nem éppen ez a munkája kedvenc része. Talán ezt tartja a „boyband” lét legrosszabb részének. Igaz, azt is hozzátette, hogy vannak ettől sokkal rosszabb munkák. Kifejezetten jófej volt, végül nagyon jót beszélgettünk” – árulta el Kisó, aki a világsztár egy új oldalát ismerte meg.

DepecheMode interjú

„Sajnos nem mehettünk el szó nélkül amellett, hogy a trió nemrég duó lett Andrew Fletcher halálával. Úgy éreztem, hogy ezen a ponton Martin Gore megnyílt, mesélt arról hogyan élik meg ezt a tragédiát és hogy miként működik tovább a Depeche Mode ebben a formában. Persze nemcsak ez, de az apaság, a vallás és a márciusban rajtoló világkörüli turné is szóba került. Ahogy nem mentünk el szó nélkül a július 28-ai budapesti koncertjük mellett sem” – mondta az interjú kapcsán Kisó. A Martin Gore-al készült interjú november 11-én, 16:00 és 20:00 között lesz hallható a Slágerlistában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top