nlc.hu
Otthon

Az autójában lakott Kisó

Lakás hiányában az autójában lakott Kisó

A műsorvezető mindössze pár napig kényszerült arra, hogy a kocsijában húzza meg magát.

Szinte mindenki volt már olyan helyzetben, amikor jobban meg kellett néznie, hogy pontosan mire és mennyit költ. A kiadásaira Kisó is mindig odafigyel, de nem tagadja, az ő életében is voltak nehezebb periódusok.

„Volt az életemben néhány nap, amikor az autómban laktam. Akkor egy fitneszklubban is dolgoztam, így reggel, amikor felébredtem a kocsiban, ott kezdtem a napot. Lezuhanyoztam, hajat mostam, összekészítettem magam és úgy mentem dolgozni. Szerencsére ez az egész helyzet csak átmeneti volt, nagyon szerencsés vagyok, hogy nem kellett hosszabban megtapasztalnom, hogy milyen lakhatás nélkül lenni” – árulta el a Sláger Reggelben a 17 kilót leadó Kisó, aki az elmúlt két évben jobban odafigyel a költekezésre.

Kisó

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

„Teljesen más az, amikor az ember gyűjt valamire és megint csak más, amikor azért kell spórolnia, mert nem engedhet meg magának dolgokat. A COVID tomboló időszaka alatt még jobban figyeltem, hogy mire és mennyit költök. Ugyanakkor nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy van munkám és nem kell mindenáron spórolnom, hanem ésszerű keretek között költhetek” – mondta a Sláger FM-en Kisó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top