nlc.hu
Trend

Heidi Klum éjjel is napszemüveget vesz fel

Ezért visel éjjel napszemüveget Heidi Klum

Az 50 éves szupermodell mindig képes meglepetést okozni.

Új dallal örvendezteti meg a rajongókat Heidi Klum, aki korábban már megcsillogtatta énekesi tehetségét, amikor Snopp Dogg-gal készített közös dalt. A szupermodell most egy klasszikushoz nyúlt, amelyet Tiesto segítségével bújtatott új köntösbe. „Amikor a zuhany alatt énekeltem, bevillant, hogy mennyire menő lenne ezt feldolgozni; elektronikus tánczenei alapra, velem. Tiëstóval barátok vagyunk, már jó ideje járok a fellépéseire, és úgy voltam vele, leszek elég bátor és megkérdezem; mit veszíthetek? Legrosszabb esetben nemet mond, akkor talán kitalálok mást, de a szívem azt súgta, hogy ő az, ő kell!” – idézte fel a Corey Hart-dal feldolgozását Kiss Orsi ’Kisó’-nak Heidi Klum, aki exkluzív interjút adott a Sláger FM-nek. 

Heidi Klum

Heidi Klum (Fotó: Faye Sadou/MediaPunch)

A gyönyörű modell azonban nemcsak a dal kapcsán osztott meg kulisszatitkokat, de arról is lerántotta a leplet, hogy miért hord éjjel napszemüveget. „Hajnali 4 óra van, táncolok a klubban, izzadok, na ilyenkor nagyon jó felvenni egy napszemüveget! Stílust ad, az emberek is odakapják a fejüket, ki az, akin napszemüveg van? Stílusos, menő viselet. És jobban is nézel ki” – tette hozzá Heidi Klum, aki nemrég a lányával vállalt fehérneműs fotózást. Közvetlensége lenyűgözte a műsorvezetőt is. „Heidi Klum nemcsak gyönyörű, de rendkívül kedves és közvetlen is. Rengeteg mindenről beszéltünk, az extrém halloweeni jelmezeitől a tánc imádatáig. A beszélgetést 10 percre terveztük, ám végül túlléptük az időkeretet, amit ő egy cseppet sem bánt” – árulta el Kisó.

A teljes beszélgetést ma este 20 órától lehet meghallgatni, méghozzá ezen a linken

Ez is érdekelhet Heidi Klum Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top