nlc.hu
Mindennapok

Frodo hasonmása lett hajvágás után ez a lány

Frodo hasonmása lett egy hajvágás után ez a lány

Ilyen egy igazi fodrászbaleset.
Jelenet a Gyűrűk Ura című filmből.

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy valami változásra vágyva a fodrászhoz fordultunk, de az eredmény, ami a tükörből visszaköszönt minden volt, csak az nem, amire vágytunk.

Így járt a 25 éves Annie McElvein is, csakhogy ő nem csak egy szerencsétlen frizurát kapott, hanem egy új személyiséget is: Annie ugyanis új hajával kísértetiesen hasonlít Frodo karakterére a Gyűrűk Ura című filmből – számolt be a LadBible.

Szerencsére McElvein rajong a történetért, így aztán nem okozott neki komoly lelki törést a dolog: „Arra gondoltam, hogy vicces lenne frufrut növeszteni, és végül úgy néztem ki, mint Zsákos Frodó” – mesélte.

A haj egy tök jó beszélgetésindító és ezzel szokott flexelni bulikban is. Emellett a TikTok-ra készít tartalmakat az új hajáról.

„Remélem, hogy a Frodót játszó Elijah Wood meglátja, hogy hasonlítok rá. Szívesen találkoznék vele” – mondta, hozzátéve, hogy ha valaha is felmerülne a folytatás lehetősége, és a színész nem szerződne, McElvein egyszerűen átvehetné a helyét a filmben.

A 25 éves lány a követői szerint azonban számos különböző híres emberre hasonlít – nem csak mindenki kedvenc hobbitjára. Több felhasználó szerint úgy néz ki, mint Jennifer Gray a nyolcvanas évek kultikus mozijában, a Dirty Dancing-ben, de másokat is retro karakterekre emlékezetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top