Mindennapok

Idősebbek is elkezdhetik – segíts a nagyinak vásárolni!

Digitális világban élünk. Az idősebb generációk is egyre nyitottabban állnak az új világ eszközeihez. Ha a számítógépet nem is használják, de a mobiltelefon a legfiatalabbak és a legidősebbek zsebében is ott lapul. Ami a mai fiatalok számára teljesen egyértelmű, azt azért a nagyszülőknek egy kicsit tanulni kell, ezért remek közös program lehet, ha segítünk nekik egy kis spórolásban, mondjuk egy közös bevásárlással egybekötve.

Idősebbek is elkezdhetik – segíts a nagyinak vásárolni!
A fiatalok nehezen rávehetőek egy nagyszülős közös programra, de ha a „mobil is a program” része, akkor biztosan nyitottak lesznek egy kis együtt töltött időre. A nagyszülők pedig, akik kicsit félve használják a mobiljaikat, rájöhetnek arra, hogy hasznos dolgokat is rejthet ez a kis kütyü.

Ha pedig ehhez a közös időhöz a Lidl-t választjátok, mindenkinek jó móka lesz!

Első lépésként töltsétek le a Lidl és a Lidl Plus mobilalkalmazásokat!

Ebben lehet, hogy kell egy kis segítség a fiataloktól, de miután az appok használata nagyon egyszerű és átlátható, nem fogja elvenni az idősebbek kedvét sem a használatától.

Kezdjük azzal, hogy miért is jobb a digitális szórólap vagy akciós újság?

Környezetvédelem
Először is jó a környezetünknek, hiszen a Lidl egy év alatt akár 3500 tonnával mérsékelheti a papírfelhasználását, ha a szórólapok a postaláda helyett a telefonunkon landolnak.

Sokkal több információ
Másodsorban miután nem kell kinyomtatni, sokkal több információ kerülhet a digitális szórólapokra, így a vásárlások előtt jóval tájékozottabbak lehetünk.

Kedvezmények
Harmadszor pedig a Lidl Plus applikációknak köszönhetően jóval több kedvezményhez lehet jutni, hiszen a hűség extra jutalommal jár. Ráadásul, ha bejelöljük a kedvenc boltunkat, még olyan kedvezményekről is értesülhetünk, amelyek csak az adott áruházban érhetőek el.

Ha ezek megvannak, kezdődhet a böngészés!

Legyen első az ismerkedés. Nézzétek át együtt a Lidl alkalmazásban a termékkínálatot, utána nézzétek meg a digitális akciós újságot. Tervezzetek meg együtt egy bevásárlólistát. A fiataloknak egyértelmű, hogy a termékek mellett lévő szívecskére kattintva a termék felkerül a bevásárló listára, de az idősebbeknek ezt a funkciót érdemes megmutatni, sőt azt is, hogy a kis csengő ikonnal emlékeztetőt is beállíthatnak egy-egy termékhez.

Még több kedvezmény a Lidl Plus applikációval!

A Lidl Plus alkalmazásban is megtalálhatóak az akciós szórólapok, de ami még fontosabb, hogy innen érhetőek el a promóciós termékek kuponjai, és ezzel vehetünk részt a Kupon Plus kampányban is. Mutasd meg, hogyan lehet rákattintva aktiválni a kuponokat, hogy a nagyszülők még olcsóbban vehessék meg a kiszemelt termékeket.

Ha még azt is megtudják, hogy az akciós újságban szereplő kedvezményeken felül ezekkel a kuponokkal hetente átlagosan 10-12 extra százalékos vagy fix összegű kuponnal még mennyit spórolhatnak a bevásárlás során, biztosan még lelkesebben fogják használni az appot. Azt is jó tudni, hogy minden vásárlást követően kaparós nyereménykártyában részesülnek, ami további kedvezményekhez juttathatja őket.

Azért is érdemes minden vásárlás során beolvasni a Lidl Plus applikációt, mert így a Kupon Plus által bizonyos összeghatárok elérését követően ajándék terméket vagy extra számla végi kedvezményt is kaphatunk. Emellett időről-időre pontgyűjtő nyereményjátékra is lehetőség van, amellyel akár 200.000 Ft-ot is lehet nyerni .

 

Szóval számos klassz dolog várja az applikációk használóit.

Ha pedig megvan a kiszemelt bolt, vásároljatok be együtt. A pénztárnál a Lidl Plus mobilalkalmazásban elérhető Lidl hűségkártyát használjátok, hogy minden kedvezményt megkapjatok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top