Lilu sztármustra

Sztármustra Liluval: fekete-fehér alapdarabok tavaszra

Idén tavasszal továbbra is hódítanak a színek, én mégis úgy gondolom, hogy a gardróbod alapdarabjai fekete-fehérek legyenek. Hangsúlyozom, ez az alapdarabokra vonatkozik, bár nekem, ha a gardróbom arányait nézem, nagyságrendekkel több van ebből a két színből (na és a szürkéből), mint a többiből. Ezeket már úgy bolondítod meg kiegészítőkkel, egy-egy különleges szoknyával, nadrággal, dzsekivel, ahogy akarod.

Sztármustra Liluval! Olvasd el a korábbi cikkeket is!

Munkamegbeszélés vagy esti randi? Legyen egy jó inged!

Az inggel nem foghatsz mellé, elegáns, de mégsem túlzás. Egy fekete vagy fehér ing nemcsak a pasiknak kötelező, és nem feltétlenül jár együtt a maszkulin megjelenéssel. Ha ceruzaszoknyával vagy fekete nadrággal viseled, hivatalos lesz a megjelenésed, de farmerral párosítva laza, hétköznapi a szetted. Lehet bő vagy szűk fazon, hosszú vagy derékig érő – mindenki megtalálhatja az alkatának megfelelőt. Ha finomabb anyagot választasz, az összhatás is légiesebb lesz.

Megnézem
Összes kép (1)

Vagány? Elegáns? Előnyös? Atléta!

Egy sima fekete-fehér pamuttrikóból is könnyen varázsolhatsz elegáns szettet, de a hétköznapokon is jó szolgálatot tehet. Ha nem vagy nádszál kisasszony, kapj rá egy bő, ejtett vállú pólót és tökéletesen fogsz kinézni. Ha csinosabb szeretnél lenni, vegyél rá egy zakót, ha vagány külsőre vágysz, bőrdzsekivel is tökéletes.

Megnézem
Összes kép (1)

Egy cipő, tucatnyi megjelenés = Fekete magas sarkú

Imádom a magas sarkú cipőket, de a hétköznapokon, amikor a kisfiam után futok, vagy sétálunk, játszótérre megyünk, eszembe sem jut ezt hordani. Egy-egy fontos eseményen azonban tökéletes választás. Egészen más benne a tartásod, arról nem is beszélve, hogy mennyire hosszúnak tűnik benne a lábad. Először is meg kell keresned a tökéletes és kényelmes fekete magas sarkút. Aztán ha megtalálod az igazit, bármivel viselheted. Ahogy a többi alapdarabra, erre is igaz, hogy farmerral vagy szoknyával egyaránt hordhatod, ez csak a hangulatodtól függ (meg persze attól, hogy milyen programra igyekszel).

Megnézem
Összes kép (1)

Tornacipő, az anyukák legjobb barátja a gardróbból

Bevallom, igazi tornacipő-mániás vagyok, sok-sok megbújik belőlük a gardróbomban. Ha itt a jó idő, laza napokon szinte csak ezt viselem. Anyukáknak kifejezetten ajánlom, ebben nyugodtan futhatsz a gyerekek után, biztosan kényelmes lesz. Hollywoodban is imádják a sztárok, megmutatok néhányat ezek közül is.

Megnézem
Összes kép (1)

Fekete blézer, ami egész életedben elkísér

Egész évben szükséged van egy jó fekete (vagy legalábbis sötét) blézerre! Ha megtalálod az alkatodhoz tökéletesen illőt, évekig szolgálhat téged, hiszen ez a ruhadarab soha nem megy ki a divatból. Az anyag és a szabás természetesen változott, de a blézer már a 18. század végétől része a nők ruhatárának. A lehetőségek tárháza itt is végtelen, tavaszra válassz kicsit hosszabb fazont, így az enyhe időben kabátként is jó szolgálatot tehet.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top