Magyarország kúl

Ismét itt a Nemzeti Regatta Siófokon

Remek program Siófokon, azoknak akik érdeklődnek a vitorlázás iránt és azoknak is, akik nem.

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) Siófok város támogatásával a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében ismét kétnapos fesztiválra, és a Magyar Vitorlás Szövetség szakmai bonyolításában amatőr vitorlásversenyre invitálja Magyarország településeit a Balaton nyári fővárosába, Siófokra, ahol 2017. június 10-11 között második alkalommal kerül megrendezésre a Nemzeti Regatta a BAHART szervezésében.

A vitorlás hajók fedélzetén és a siófoki hajóállomáson 50 település résztvevői mutatkoznak be, de közéleti szereplők is szereplők is részt vesznek a versenyen a gazdaság, a kultúra, a művészet, a politika, és a sport világából.

Az esemény több mint egy vitorlás verseny. Változatos, színes, vonzó családi programok vízen és parton, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A parton koncertekkel, egészségügyi szűrésekkel, sport és gyermekprogramokkal várják az érdeklődőket. Fellép a Margaret Island, a Honeybeast és a Hooligans. A Nemzeti Regatta részletes programját itt találod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top