Magyarország kúl

5 csodálatos Budapesti esküvőhelyszín

Azt már tudod, hogy Budapest lesz az esküvőtök helyszíne, de azt még nem, hogy a városon belül pontosan hol tartjátok majd? Hoztunk néhány ötletet inspirációnak.

Szent István Bazilika

Ha Budapesten házasodtok össze és egyházi szertartást is szeretnétek biztosan nektek is eszetekbe jutott már a a Szent István Bazilika. Figyeljetek oda, mert  az esküvő tervezett időpontja előtt már nagyjából 4 – 8 hónappal célszerű jelentkezni a plébánián, és legalább az egyik félnek latin szertartású katolikusnak kell lennie.

 

Halászbástya

A Budai Várban a legcsodálatosabb esküvőhelyszín a Halászbástya, ahonnan szintén belátni szinte az egész fővárost. A Halászbástya étteremben a kaja is jó, a panoráma pedig lenyűgöző.

Duna

És ha nem a Duna fölött, hanem a Dunán esküdnétek? Csak hajóra kell hozzá szállni. Olyan lehetőség is van, hogy maga a kapitány ad titeket össze, de ha jobban tetszik, anyakönyvvezetőt is vihetsz.

Vajdahunyad Vára

A Városliget egyik ékessége a Vajdahunyad Vára igazán mesebeli hely, méltó és különleges választás lehet számotokra. A Jáki templom és a mellette található Kerengő ideális esküvői helyszín.

János-hegyi kilátó

János-hegy

Ha extrém esküvőt akartok, akkor akár libegővel is érkezhettek a János-hegyi Erzsébet-kilátóba. Tökéletes esküvői helyszín, csodálatos kilátással, a város és az erdő felett mondhatjátok ki a boldogító igent.

Olvass még több esküvői tartalmat itt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top