Magyarország kúl

Donald rágó! Gyűjtötted a papírját?

Az illatos, nagy Donald rágó ízét nem lehet elfelejteni. Megkóstolni sajnos már nem lehet, de a képregényei, amit a csomagolás rejtett, még felbukkannak itt-ott.

Donald rágó – a 80-as évek legjobb rágója. Nagy volt, ízes, és ha kibontottuk a színes papírt, egy képregény volt alatta, amit gyűjteni lehetett. A legjobb rágógumilufit is ebből lehetett fújni! Nyugati érzést adott, különleges volt, az illatát már messziről kiszagoltuk a másik táskájából. Olyan nagy volt, hogy simán ketté lehetett törni és megfelezni egy barátunkkal, még így is bőven maradt belőle. A Donald rágót a hollandiai Maple Leaf rágógumi gyár gyártotta, itthon bárhol meg lehetett vásárolni, de nem számított a legolcsóbb rágónak, szemben a gömbrágóval, a Donald drágább volt. A képregények persze nem csak Donald kacsa történeteiről szóltak, Disney más szereplői: Miki egér, Foxi maxi, Plútó kutya is rendre feltűntek. A papírja még sokáig őrizte a rágó finom, édes illatát. Bolhapiacokon még ma is feltűnik belőle néhány cseredarab.

Pinterest

undefined


Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Olvass még más retró cuccokról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top